Black, White

Fløylia vil bestå av rekkehus, tomannsboliger, eneboliger og leiligheter i forskjellige størrelser, for ulike behov og livssituasjoner. I tillegg kommer det nærbutikk, treningssenter, barnehage og en helt egen skibakke. Fløylia blir et yrende og sosialt område med rom for mangfold og generasjoner.

Fløylia bygges på fastlandet, mellom Gammelgården og Solligården. Området er perfekt for deg som ønsker å få mer aktivitet og friluftsliv inn i en travel hverdag. Her finnes allerede et nettverk av stier og traseer som egner seg for turgåere, joggere og terrengsyklister. Solstrandvegen er en lite trafikkert vei, ypperlig for landeveissykling eller rulleski. I tillegg kommer Mortenbakken med skitrekk.

Med kort vei til sentrum kan du få det beste av to verdener. Bussen stopper like ved og tar deg med inn til sentrum på et blunk. Med bilen tar det kun 6 min, med sykkelen ca 20.

Fløylia blir et trygt og godt område for både store og små; et godt sted å etablere seg, ta sine første skritt, eller dele alderdommen med gode naboer.

Alt det magiske Tromsø byr på – på ett sted. Uforstyrret, idyllisk og vendt mot vest, byr Fløylia på det beste av to verdener: Den landlige roen, med hav og fjell så langt du kan se, og nærhet til de urbane mulighetene.


ANNONSØRINNHOLD FOR FLØYLIA

Denne bydelen er enormt populær. Det er lett å skjønne hvorfor

Logo, Font, Text

FLØYLIA

PÅ KONTORET

Liv Elin og Sander jobber i team for å finne de beste løsningene for kundene.


Ta vare på hverdagsøyeblikkene


Når hverdagen er hektisk skal det føles befriende å låse opp ytterdøren til sitt eget hjem. For noen er hjemmet et sted hvor man kan senke skuldrene, nyte stillheten og utsikten - kanskje med en kopp kakao foran peisen. For andre er det en utgangspunkt for å gjøre det som skaper trivsel i hverdagen, være mer med venner og familie - ute og i aktivitet.


Uansett hvilket hjem du ønsker og hva som gir deg mening i hverdagen, finner du garantert litt av den i Fløylia. Du har muligheten til å forme din egen drømmebolig, med flotte tilvalgsmuligheter, om du ønsker det. Og med lite vedlikeholdsarbeid, får du ekstra mye tid som kan brukes i nærområdet, i naturen, foran peisen eller på din egen terrasse.

BILDE

Plissé kan gjøre akkurat den jobben du vil at den skal gjøre. Tekstiler med vidt forskjellige egenskaper sammen med stor fleksibilitet i gardinplassering gir deg nettopp det du trenger. Mørklegging, innsynsskjerming eller solskjerming, eller bare en lett filtrering av det skarpeste lyset.

Velger du kompetanse og erfaring er du sikret


Sander Wright Mortensen, som særlig jobber med salg mot borettslag og sameier, oppfordrer tromsøværinger til å velge utsalgssteder som har noen år på baken.


– Vi tilbyr alltid gratis befaring. Dette gjør vi for å legge et godt grunnlag gjennom den tekniske avklaringen, for å inngi trygghet på at man tar det riktige valget, og på at resultatet blir som forventet. Vi har opparbeidet samarbeide med store, trygge leverandører hvor kvalitet går hånd i hånd med pris. Vi er nøkterne i salg og selger ikke inn produkter som kunden ikke trenger, sier Wright-Mortensen, og legger til


– Vi er glade i folk og i vår store kundeportefølje av bedrifts- og næringskunder, offentlige etater og privatpersoner er det plass til mange flere. Vi ønsker å møte kundene der de er, hjemme eller på jobben..

BILDE

Lokale montører: Ferdig monterte screens i Tromsø, gjort av Avskjerming AS


Fløylia er et stort, naturskjønt område hvor det over tid skal utvikles over 750 boliger i forskjellige størrelser, tilpasset ulike behov og livssituasjoner.

I Fløylia er ønsket at de som bosetter seg i boligfeltet skal sette sitt særpreg på området!

Room, Website, White, Product

Temaet for utgaven


Lørdag 21.november kommer den hittil største utgaven av BRABOLIG. Nå skal vi fordype oss i Tromsø, og få innsikt i alt som har med bolig, hjem og interiør i Ishavsbyen og omegn. 

Vi skal finne ut hva som rører seg på boligmarkedet, hvilke boliger som selges og hvem som flytter inn. Vi skal undersøke hva som ligger ute på markedet av prospekter og få et innblikk i hvordan fremtidens Tromsø blir seende ut. 

Hvordan innreder vi hjemmene våre? Og hvor kjøper vi det vi innreder hjemmene våre med? Vi vil se om tromsøværinger handler mer lokalt enn før pandemien. Hva skjer i byrommet vårt - hva har endret seg siden mars 2020. 

I BRABOLIG skal vi også se nærmere på hvordan vi jobber og ferdes rundt i Nordens Paris. Har interiør fått større fokus på kontoret? Sykler flere til jobb, sommer som vinter - og velger flere el-sykkel? Vi vil også ta temperaturen på bilfronten, og se på hvor stor del av byen vår kjører elbiler. Her skal vi også få greie på hvordan man går frem for å installere el-uttak i eneboligen eller i borettslaget. 

Dette er noen av spørsmålene vi søker svar på i neste utgave av BRABOLIG

Familien er eneste nålevende gruppe i ordenen Phoenicopteriformes, og deres nærmeste nålevende slektninger er trolig lappedykkerne.

Image compare

En artig og nyttig effekt som er tilgjengelig i Vev er et verktøy hvor man kan sammenligne to bilder. Verktøyet heter Image Compare (over) og kan tilføres prosjektet fra Vev Store i venstre meny. Man kan dra nytte av det hvis man ønsker å vise et rom før og etter styling, før og etter bygging på tomt, med og uten farger osv osv. Kun fantasien setter grenser. I innstillinger kan kan velge om man vi ha den animert eller om man kun vil ha mulighet for å skyve på bildet ved å aktiv gjøre det. Denne kan ikke brukes av de som kun har content-inngang, men som administrator og/eller designer.