Black, White

Fløylia er Tromsøs nye boligområde på fastlandet 6 minutter fra sentrum, og er med sine 750 boliger det største boligprosjektet som er under etablering i Tromsø i dag. Fløylia er vestvendt med svært gode solforhold, og med utsikt ut over sjøen og fjellene på Kvaløya og Malangshalvøya.

Området ligger mellom Gammelgård og Solligården og vil binde sammen boligområdene på fastlandet med en oppgradering av Solstrandvegen som inkluderer nytt fortau, gatelys og busslommer. Videre bygges området ut med ny infrastruktur, små og store lekeplasser, og med oppgradert og bedre avkjøring fra E8. Disse arbeidene er godt i gang og i løpet av 2021 vil mye av infrastrukturen være etablert!


I tillegg planlegges Fløylia med dagligvarebutikk, treningssenter, barnehage og egen skibakke – Mortenbakken. Solstrandvegen går midt igjennom boligområdet, og de som flytter inn der får gleden av et godt utbygd kollektivtilbud, en trygg og god sykkel- og gangveg, både til Reinen barneskole og Amfi Pyramiden. Disse tingene sammen med tur- og treningsmulighetene i området, gjør at Fløylia kan tilby det du trenger i hverdagen med alt det andre lett tilgjengelig.

ANNONSØRINNHOLD FOR FLØYLIA

Fløylia – Tromsøs nye boligområde!

Logo, Font, Text

FLØYLIA

PÅ KONTORET

Liv Elin og Sander jobber i team for å finne de beste løsningene for kundene.

Table, Building, Tableware, Chair, House


Boligene i Fløylia

De første boligene ble lagt ut for salg rett før fellesferien, og frem til nå er 65 av 76 boliger i de fire første salgstrinnene solgt. Byggestart er planlagt i april/mai og de første boligene vil da være innflyttingsklare rundt påsken 2022.


Fløylia legger vekt på å skape moderne miljøvennlige boliger som er arealeffektive og som inneholder de kvaliteter som forventes i dag. Nytt for boligene i Fløylia er at alle boligene etableres med opplegg for el-bil lading, smarthusløsning og plasmafilter for bedre inneklima.

BILDE

Plissé kan gjøre akkurat den jobben du vil at den skal gjøre. Tekstiler med vidt forskjellige egenskaper sammen med stor fleksibilitet i gardinplassering gir deg nettopp det du trenger. Mørklegging, innsynsskjerming eller solskjerming, eller bare en lett filtrering av det skarpeste lyset.

Velger du kompetanse og erfaring er du sikret


Sander Wright Mortensen, som særlig jobber med salg mot borettslag og sameier, oppfordrer tromsøværinger til å velge utsalgssteder som har noen år på baken.


– Vi tilbyr alltid gratis befaring. Dette gjør vi for å legge et godt grunnlag gjennom den tekniske avklaringen, for å inngi trygghet på at man tar det riktige valget, og på at resultatet blir som forventet. Vi har opparbeidet samarbeide med store, trygge leverandører hvor kvalitet går hånd i hånd med pris. Vi er nøkterne i salg og selger ikke inn produkter som kunden ikke trenger, sier Wright-Mortensen, og legger til


– Vi er glade i folk og i vår store kundeportefølje av bedrifts- og næringskunder, offentlige etater og privatpersoner er det plass til mange flere. Vi ønsker å møte kundene der de er, hjemme eller på jobben..

Smarthusklare boliger

Boligene leveres med en grunninstallasjon for lys- og varmestyring med trådløse og fleksible brytere som kan plasseres akkurat der du ønsker det tilpasset hvordan du ønsker å innrede og møblere boligen din. Systemet kan enkelt påbygges til å dekke flere funksjoner og med app-styring.

El-bil lading

Alle parkeringsplasser blir klargjort for el-bil lading med lademulighet for alle, men der kun de som lader betaler. Installasjonen av smart ladesystem sørger for fordeling og justering av strømkapasiteten til der det trengs mest, og du trenger aldri å bekymre deg for at noen ikke får strøm.


Fremtidens standard for kjøkkenventilasjon

Med plasmafilter resirkuleres og renses luften i boligen når kjøkkenventilasjonen benyttes. Filteret fjerner matlukt og renser luften. Helt ren luft sendes tilbake ut i rommet uten at filterets effekt reduseres over tid. Det er 100% vedlikeholdsfritt og skal ikke skiftes ut.

BILDE

Lokale montører: Ferdig monterte screens i Tromsø, gjort av Avskjerming AS


Fløylia er et stort, naturskjønt område hvor det over tid skal utvikles over 750 boliger i forskjellige størrelser, tilpasset ulike behov og livssituasjoner.

I Fløylia er ønsket at de som bosetter seg i boligfeltet skal sette sitt særpreg på området!

Room, Website, White, Product

Temaet for utgaven


Lørdag 21.november kommer den hittil største utgaven av BRABOLIG. Nå skal vi fordype oss i Tromsø, og få innsikt i alt som har med bolig, hjem og interiør i Ishavsbyen og omegn. 

Vi skal finne ut hva som rører seg på boligmarkedet, hvilke boliger som selges og hvem som flytter inn. Vi skal undersøke hva som ligger ute på markedet av prospekter og få et innblikk i hvordan fremtidens Tromsø blir seende ut. 

Hvordan innreder vi hjemmene våre? Og hvor kjøper vi det vi innreder hjemmene våre med? Vi vil se om tromsøværinger handler mer lokalt enn før pandemien. Hva skjer i byrommet vårt - hva har endret seg siden mars 2020. 

I BRABOLIG skal vi også se nærmere på hvordan vi jobber og ferdes rundt i Nordens Paris. Har interiør fått større fokus på kontoret? Sykler flere til jobb, sommer som vinter - og velger flere el-sykkel? Vi vil også ta temperaturen på bilfronten, og se på hvor stor del av byen vår kjører elbiler. Her skal vi også få greie på hvordan man går frem for å installere el-uttak i eneboligen eller i borettslaget. 

Dette er noen av spørsmålene vi søker svar på i neste utgave av BRABOLIG

Familien er eneste nålevende gruppe i ordenen Phoenicopteriformes, og deres nærmeste nålevende slektninger er trolig lappedykkerne.

Image compare

En artig og nyttig effekt som er tilgjengelig i Vev er et verktøy hvor man kan sammenligne to bilder. Verktøyet heter Image Compare (over) og kan tilføres prosjektet fra Vev Store i venstre meny. Man kan dra nytte av det hvis man ønsker å vise et rom før og etter styling, før og etter bygging på tomt, med og uten farger osv osv. Kun fantasien setter grenser. I innstillinger kan kan velge om man vi ha den animert eller om man kun vil ha mulighet for å skyve på bildet ved å aktiv gjøre det. Denne kan ikke brukes av de som kun har content-inngang, men som administrator og/eller designer.