Black, White

KALDSLETT: Nyheim Bolig leier ut 30 leiligheter i boligprosjektet Åsen (midt i bildet). FOTO: Ole Åsheim, NordlysLAB

Kvalitet og standard trenger ikke være dårligere for den som leier enn for den som eier. Leiligheten Nils leier av Nyheim Bolig gir han mange fordeler.

Nils Kristian Winther (24) og samboeren stortrives med sjøutsikten fra sitt nye

hjem på Kaldslett. De har leid leilighet hos Nyheim Bolig i ett år nå.


– Fordelene ved å bo her er ikke bare at det er nytt, men du har også god utsikt,

praktiske planløsninger, innendørs parkering i kjeller og noen som bistår deg om det skulle oppstå noe med boligen. Langsiktig og forutsigbar leiekontrakt var også viktig for oss. Det føles trygt, sier Winther.

ANNONSØRINNHOLD FOR NYHEIM BOLIG

Derfor bør du leie hos Nyheim Bolig

Material property, Font
Cloud, Sky, Smile, Sleeve, Architecture, Travel
studio couch, Furniture, Comfort, Table, Building, Flooring, Window, Floor, Curtain

HAVUTSIKT: Her, i Nordmannsgårdvegen 1 på Kaldslett, har Nils Kristian Winther (t.h.) og samboeren leid en praktisk og påkostet leilighet av Fredrik Michalsen i Nyheim Bolig. De har i alt 30 leiligheter i boligprosjektet Åsen.

Langtidsutleie

Langtidsutleie er selve kjernevirksomheten til Nyheim Bolig. De kjøper nybygg i

attraktive områder i Tromsø og tilbyr leiligheter med høy standard. De første

30 leilighetene ble klargjort høsten 2019, og frem til 2022 vil de ha ytterligere 106 splitter nye leiligheter klare til utleie.


– Det skal føles trygt å leie hos oss. Og vi jobber for å gi leietakerne en enkel og

ukomplisert bolighverdag. I tillegg til å yte bistand og hjelp om utfordringer oppstår har vi også et attraktivt fordelsporgram. Det gir deg som leietaker rabatter eller andre fordeler hos utvalgte bedrifter, sier Fredrik Michalsen, daglig leder i Nyheim Bolig..

SNART FERDIG: I boligprosjektet Skir på Strandkanten står 66 leiligheter klare for utleie i januar 2022. FOTO: Ole Åsheim, NordlysLAB

UTLEIERNE

Et nytt hjem hos Nyheim, skal være et trygt hjem, lover daglig leder Fredrik Michalsen og styreleder Ole Martin Larssen.

Ny heim med Nyheim

– Historien bak navnet vårt, Nyheim, er bygget på et gammelt uttrykk “Ny, heim”. Det føler vi speiler godt det vi driver med. Vi ønsker å kunne tilby et trygt og godt hjem for våre kunder, avslutter Michalsen.


Dette får du som leietaker hos Nyheim Bolig:

• Helt nye leiligheter
• Langtidsleie
• Tilgang til Bredbånd
• Vakttelefon tilgjengelig ved behov
• Alle hvitevarer er inkludert
• Parkeringsplass ved behov


Vil du vite mer?

Send oss en e-post til kontakt@nyheimbolig.no

Room, Website, White, Product

Temaet for utgaven


Lørdag 21.november kommer den hittil største utgaven av BRABOLIG. Nå skal vi fordype oss i Tromsø, og få innsikt i alt som har med bolig, hjem og interiør i Ishavsbyen og omegn. 

Vi skal finne ut hva som rører seg på boligmarkedet, hvilke boliger som selges og hvem som flytter inn. Vi skal undersøke hva som ligger ute på markedet av prospekter og få et innblikk i hvordan fremtidens Tromsø blir seende ut. 

Hvordan innreder vi hjemmene våre? Og hvor kjøper vi det vi innreder hjemmene våre med? Vi vil se om tromsøværinger handler mer lokalt enn før pandemien. Hva skjer i byrommet vårt - hva har endret seg siden mars 2020. 

I BRABOLIG skal vi også se nærmere på hvordan vi jobber og ferdes rundt i Nordens Paris. Har interiør fått større fokus på kontoret? Sykler flere til jobb, sommer som vinter - og velger flere el-sykkel? Vi vil også ta temperaturen på bilfronten, og se på hvor stor del av byen vår kjører elbiler. Her skal vi også få greie på hvordan man går frem for å installere el-uttak i eneboligen eller i borettslaget. 

Dette er noen av spørsmålene vi søker svar på i neste utgave av BRABOLIG

Familien er eneste nålevende gruppe i ordenen Phoenicopteriformes, og deres nærmeste nålevende slektninger er trolig lappedykkerne.

Image compare

En artig og nyttig effekt som er tilgjengelig i Vev er et verktøy hvor man kan sammenligne to bilder. Verktøyet heter Image Compare (over) og kan tilføres prosjektet fra Vev Store i venstre meny. Man kan dra nytte av det hvis man ønsker å vise et rom før og etter styling, før og etter bygging på tomt, med og uten farger osv osv. Kun fantasien setter grenser. I innstillinger kan kan velge om man vi ha den animert eller om man kun vil ha mulighet for å skyve på bildet ved å aktiv gjøre det. Denne kan ikke brukes av de som kun har content-inngang, men som administrator og/eller designer.

HVA ER BRABOLIG?