Black, White

Om du ønsker å dempe temperatur, lyd, lys eller innsyn så kan Avskjerming AS på Skattøra guide deg gjennom jungelen av produkter slik at du kan øke trivselen hjemme

Butikken på Skattøra er nærmest en godt bevart hemmelighet, med stort utvalg for utvendig og innvendig skjerming. Den tromsøbaserte bedriften startet opp i 2005 og består av 11 ansatte, interiørkonsulenter, sømarbeidere og montører, som alle har lang erfaring og høy kompetanse på feltet.


– Interiør følger trendene, men det ser man nå i stigende grad at eksteriørprodukter også gjør, sier interiørkonsulent, Liv Elin Røberg.

ANNONSØRINNHOLD FOR AVSKJERMING AS

– Solskjerming øker verdien på boligen din

Yellow, Orange, Logo, Font, Text
Teknologi
Gardinen kan styres fra en app eller via en fjernkontroll

PÅ KONTORET

Liv Elin og Sander jobber i team for å finne de beste løsningene for kundene.

Håndterer hele prosessen


– Når mange elementer i et rom skal spille på lag er det ikke uvanlig å oppleve prosessen som stressende og kanskje uoversiktlig, men her er det vår erfaring og evne til visualisering kommer til nytte, sier Røberg, og legger til


– Vi vil vite alt om rommet; ikke bare vinduene, men farger på vegger, møbler, gulv og andre toneangivende elementer. Hvilken himmelretning lyset kommer fra, og hva slags jobb gardinen skal gjøre.

BILDE

Plissé kan gjøre akkurat den jobben du vil at den skal gjøre. Tekstiler med vidt forskjellige egenskaper sammen med stor fleksibilitet i gardinplassering gir deg nettopp det du trenger. Mørklegging, innsynsskjerming eller solskjerming, eller bare en lett filtrering av det skarpeste lyset.

Velger du kompetanse og erfaring er du sikret


Sander Wright Mortensen, som særlig jobber med salg mot borettslag og sameier, oppfordrer tromsøværinger til å velge utsalgssteder som har noen år på baken.


– Vi tilbyr alltid gratis befaring. Dette gjør vi for å legge et godt grunnlag gjennom den tekniske avklaringen, for å inngi trygghet på at man tar det riktige valget, og på at resultatet blir som forventet. Vi har opparbeidet samarbeide med store, trygge leverandører hvor kvalitet går hånd i hånd med pris. Vi er nøkterne i salg og selger ikke inn produkter som kunden ikke trenger, sier Wright-Mortensen, og legger til


– Vi er glade i folk og i vår store kundeportefølje av bedrifts- og næringskunder, offentlige etater og privatpersoner er det plass til mange flere. Vi ønsker å møte kundene der de er, hjemme eller på jobben..

BILDE

Lokale montører: Ferdig monterte screens i Tromsø, gjort av Avskjerming AS

Room, Website, White, Product

Temaet for utgaven


Lørdag 21.november kommer den hittil største utgaven av BRABOLIG. Nå skal vi fordype oss i Tromsø, og få innsikt i alt som har med bolig, hjem og interiør i Ishavsbyen og omegn. 

Vi skal finne ut hva som rører seg på boligmarkedet, hvilke boliger som selges og hvem som flytter inn. Vi skal undersøke hva som ligger ute på markedet av prospekter og få et innblikk i hvordan fremtidens Tromsø blir seende ut. 

Hvordan innreder vi hjemmene våre? Og hvor kjøper vi det vi innreder hjemmene våre med? Vi vil se om tromsøværinger handler mer lokalt enn før pandemien. Hva skjer i byrommet vårt - hva har endret seg siden mars 2020. 

I BRABOLIG skal vi også se nærmere på hvordan vi jobber og ferdes rundt i Nordens Paris. Har interiør fått større fokus på kontoret? Sykler flere til jobb, sommer som vinter - og velger flere el-sykkel? Vi vil også ta temperaturen på bilfronten, og se på hvor stor del av byen vår kjører elbiler. Her skal vi også få greie på hvordan man går frem for å installere el-uttak i eneboligen eller i borettslaget. 

Dette er noen av spørsmålene vi søker svar på i neste utgave av BRABOLIG

Familien er eneste nålevende gruppe i ordenen Phoenicopteriformes, og deres nærmeste nålevende slektninger er trolig lappedykkerne.

Image compare

En artig og nyttig effekt som er tilgjengelig i Vev er et verktøy hvor man kan sammenligne to bilder. Verktøyet heter Image Compare (over) og kan tilføres prosjektet fra Vev Store i venstre meny. Man kan dra nytte av det hvis man ønsker å vise et rom før og etter styling, før og etter bygging på tomt, med og uten farger osv osv. Kun fantasien setter grenser. I innstillinger kan kan velge om man vi ha den animert eller om man kun vil ha mulighet for å skyve på bildet ved å aktiv gjøre det. Denne kan ikke brukes av de som kun har content-inngang, men som administrator og/eller designer.

HVA ER BRABOLIG?