Black, White

Endelig kommer det helt nye leiligheter i Tromsø sentrum – hvor du kan velge din personlige stil. Her kan man velge mellom 2 - 5-roms- leiligheter med unike løsninger. Alle med terrasser/balkonger. Dersom du trenger flere soverom til venner og familie som kommer på besøk og overnatting, løser du dette elegant ved å leie en eller flere av de fem hyblene i fellesarealet på området. Alle har også nær tilgang til en felles takterrasse vendt mot sørvest. 


På salgstrinnet Gjøa kan man velge mellom designene urban, elegant og nordisk, basert på hvilken stil som passer deg best. Prisen vil påvirkes av hvilken stil du velger. 


Her kan du kjøpe 2-romsleiligheter på 42 kvadratmeter fra 2.990.000,-. 


– Om du er ung, moden, godt voksen, singel, pendler, par, pensjonist eller student – er det en leilighet her, som passer for deg, sier Wenche Odden Kvamme i EiendomsMegler 1 Nord-Norge. ANNONSØRINNHOLD FOR VERVET


Ny måte å tenke bolig på: Slik blir det å bo på Vervet

Triangle, Gesture, Font


3-roms med hjemmekontor-løsning i elegant stil. Illustrasjonsbilde - avvik kan forekomme.

Fleksible løsninger


Hjemmekontor er kommet for å bli. Flere av 3-roms leilighetene kan skreddersys etter framtidens behov. I praksis innebærer det veldig fleksible løsninger, hvor det blant annet er lagt opp til skillevegger fra gulv til tak, som gjør at man kan benytte en del av arealet enten som en forlengelse av stuen, et soverom eller hjemmekontor – som har fått mye oppmerksomhet det siste året. 


– Vi merker at kundene våre ønsker et ekstra rom eller mulighet til å innrede deler av boligen til hjemmekontor. Dette er en trend jeg tror blir å vedvare også etter pandemien som nå endelig går mot slutten, forklarer Wenche Odden Kvamme. 


VERVET

PÅ KONTORET

Liv Elin og Sander jobber i team for å finne de beste løsningene for kundene.

Table, Building, Tableware, Chair, House

Smart og urbant


– Inne i fellesarealet finner du blant annet smørebu for ski, sykkelverksted, treningsrom på 250 kvadratmeter, fem hybler til disposisjon, et lite bibliotek og fullt utstyrt selskapslokale med plass til 50 mennesker. Det er også flere andre rom som skal benyttes av beboerne. Her kan man ha spillekvelder, syklubb, møter og andre sosiale aktiviteter. Det vil også være et hobbyrom med verktøy, sier Vibeke Pedersen i Totaleiendom – som utvikler prosjektet.

Wenche Odden Kvamme og Dag Little i EiendomsMegler 1 Nord-Norge.

BILDE

Plissé kan gjøre akkurat den jobben du vil at den skal gjøre. Tekstiler med vidt forskjellige egenskaper sammen med stor fleksibilitet i gardinplassering gir deg nettopp det du trenger. Mørklegging, innsynsskjerming eller solskjerming, eller bare en lett filtrering av det skarpeste lyset.

Velger du kompetanse og erfaring er du sikret


Sander Wright Mortensen, som særlig jobber med salg mot borettslag og sameier, oppfordrer tromsøværinger til å velge utsalgssteder som har noen år på baken.


– Vi tilbyr alltid gratis befaring. Dette gjør vi for å legge et godt grunnlag gjennom den tekniske avklaringen, for å inngi trygghet på at man tar det riktige valget, og på at resultatet blir som forventet. Vi har opparbeidet samarbeide med store, trygge leverandører hvor kvalitet går hånd i hånd med pris. Vi er nøkterne i salg og selger ikke inn produkter som kunden ikke trenger, sier Wright-Mortensen, og legger til


– Vi er glade i folk og i vår store kundeportefølje av bedrifts- og næringskunder, offentlige etater og privatpersoner er det plass til mange flere. Vi ønsker å møte kundene der de er, hjemme eller på jobben..

2-romsleilighet i urban stil. Illustrasjonsbilde - avvik kan forekomme.

Moderne boform


Vervet skal bli en urban og spennende bydel med totalt 440 nye boliger og være hjemmet til rundt 1000 mennesker.


Delingsøkonomi-fenomenet har spredt seg globalt i en voldsom fart de siste årene, og har siden starten av Vervet-utbyggingen vært et veldig viktig moment.


– Det blir bil-, båt- og sykkeldeling samt kajakkutleie med mer. For å ta i bruk alle fordelene i nærmiljøet og fellesarealene vil det bli utviklet en egen app for bydelen, forklarer Pedersen.


– Det som er viktig ved valg av bolig er egentlig fasilitetene rundt. Det er mange boliger å velge mellom, men det er tilbudet i hverdagslivet som er attraktivt, og som er spesielt her. Med fellesarealene, uterommene, bakeriet, restauranter, nærheten til sentrum og sjøen.

BILDE

Plissé kan gjøre akkurat den jobben du vil at den skal gjøre. Tekstiler med vidt forskjellige egenskaper sammen med stor fleksibilitet i gardinplassering gir deg nettopp det du trenger. Mørklegging, innsynsskjerming eller solskjerming, eller bare en lett filtrering av det skarpeste lyset.

BILDE

Lokale montører: Ferdig monterte screens i Tromsø, gjort av Avskjerming AS

Vervet bakeri.

Moderne boform


Med sin beliggenhet nord i Tromsø sentrum har Vervet ikoniske Ishavskatedralen, Tromsøbrua, Skansen og naturligvis sentrum som noen av de nærmeste naboene.


I bydelen vil det pulsere med flere kaféer, restauranter, butikker, bakeri, og Nord- Norges største hotell.


Allerede har Maskinverkstedet og Vervet Bakeri etablert seg i Nordbyens urbane atmosfære. Sumo med sitt «asian fusion»-konsept, vinbar, Bryggeri 13 skal også alle flytte inn langs kaipromenaden som er vendt på sør, og nylig formidlet den populære tapasrestauranten Delicatessen at de blir det neste tilskuddet i «Vervet-familien».


– Det er tydelig at prosessen på Vervet er gjennomtenkt. Det blir en forlengelse av sentrum, hvor det skapes en forbindelse mellom det nye og den gamle historien fra skipsverftet som bevares.


– Utviklingen er rett og slett utrolig spennende, og det kommer til å gi Tromsø en helt ny puls. Fasilitetene rundt gir bydelen nye dimensjoner. I tillegg er det boliger som tilbyr noe for alle.

Room, Website, White, Product

Temaet for utgaven


Lørdag 21.november kommer den hittil største utgaven av BRABOLIG. Nå skal vi fordype oss i Tromsø, og få innsikt i alt som har med bolig, hjem og interiør i Ishavsbyen og omegn. 

Vi skal finne ut hva som rører seg på boligmarkedet, hvilke boliger som selges og hvem som flytter inn. Vi skal undersøke hva som ligger ute på markedet av prospekter og få et innblikk i hvordan fremtidens Tromsø blir seende ut. 

Hvordan innreder vi hjemmene våre? Og hvor kjøper vi det vi innreder hjemmene våre med? Vi vil se om tromsøværinger handler mer lokalt enn før pandemien. Hva skjer i byrommet vårt - hva har endret seg siden mars 2020. 

I BRABOLIG skal vi også se nærmere på hvordan vi jobber og ferdes rundt i Nordens Paris. Har interiør fått større fokus på kontoret? Sykler flere til jobb, sommer som vinter - og velger flere el-sykkel? Vi vil også ta temperaturen på bilfronten, og se på hvor stor del av byen vår kjører elbiler. Her skal vi også få greie på hvordan man går frem for å installere el-uttak i eneboligen eller i borettslaget. 

Dette er noen av spørsmålene vi søker svar på i neste utgave av BRABOLIG

Familien er eneste nålevende gruppe i ordenen Phoenicopteriformes, og deres nærmeste nålevende slektninger er trolig lappedykkerne.

Image compare

En artig og nyttig effekt som er tilgjengelig i Vev er et verktøy hvor man kan sammenligne to bilder. Verktøyet heter Image Compare (over) og kan tilføres prosjektet fra Vev Store i venstre meny. Man kan dra nytte av det hvis man ønsker å vise et rom før og etter styling, før og etter bygging på tomt, med og uten farger osv osv. Kun fantasien setter grenser. I innstillinger kan kan velge om man vi ha den animert eller om man kun vil ha mulighet for å skyve på bildet ved å aktiv gjøre det. Denne kan ikke brukes av de som kun har content-inngang, men som administrator og/eller designer.