Black, White

ANNONSØRINNHOLD

Lokale bedrifter

GLASSMESTER ERIKSEN

Glassmester Eriksen AS er en solid og tradisjonsrik Tromsø-bedrift med 12 ansatte som ble etablert i 1969. Vi er leverandør av glass til kjøretøy, hus, bygg og båt. Vi har nødvendige godkjenninger, fagkunnskap og produkter som skal til for å ivareta kundens behov for kvalitet, sikkerhet og miljøbevissthet.


Din Glassmester i Tromsø «Fagfolk i rute»


Adr: Strandvegen 134 Tlf: 77 51 98 00

Interior design, Building, Wood, Hall, Floor, Flooring, House, Fixture
Rectangle

NORDAFØRR TAKST & EIENDOM AS

Vi tilbyr følgende tjenester:


- Boligtaksering, verdi og boligsalgsrapporter

- Bygging av hus og tilbygg

- Tegning og byggesøknad

- Etterisolering av boliger

- Bytting av tak

- Våtrom, bad vaskerom

- Uteområder, hagestuer etter mål

- Service og vedlikehold av bygg og eiendommer

- Energirådgivning for støtte
fra ENOVA

- Våtromskontroll prosjektering og oppfølging av våtrom


Adr: Gråtindvegen 43

Tlf: 412 75 351

Wood stain, Water, Cloud, Sky, Building, Tree, Architecture, Plant, Floor
Triangle, Slope, Font

TRYGG VAKT AS

Trygg Vakt AS, etablert i 1988, er den eneste lokale leverandør av boligalarm i Tromsø. Det å gi rask hjelp når det trenges, er det viktigste for oss og våre kunder. Vi utfører kostnadsfri befaring og gjennomgang av boligen. 

ALARMABONNEMENTET INKLUDERER:

 

• Markedes største grunnpakken i antall komponenter

• Døgnbemannet overvåkning
• Merking av bolig med skilt og oblater
• Gratis vekterutrykning

• Gratis innlåsing i boligen
• Gratis oppbevaring og utkjøring av nøkler

• Vi holder kontroll på batteriskifte 


Adr: Stakkevollvegen 116

Tlf: 77 61 03 00

Automotive carrying rack, Motor vehicle, Wheel, Tire, Water, Sky, Building, Hood, Window
Badge

IBIS FORSIKRING

Ibis Forsikring er en merkevare eid av Knif Trygghet Forsikring AS. Knif Trygghet ble stiftet i 2007 og er et solid og verdibasert forsikringsselskap. Overskuddet fra virksomheten går til gode formål hos eierorganisasjonene, blant annet arbeid med rus og avhengighet, bistand og nødhjelp, eldreomsorg og barne- og familievern.


Som kunde hos Ibis Forsikring får du personlig rådgivning og gode vilkår. Vi gir ikke lokketilbud, men etterstreber å gi deg den riktige prisen for akkurat dine forsikringer, uten noen overraskelser ved neste års fornyelse. Derfor kan du være trygg på at du har stabile forsikringer og et langvarig og godt kundeforhold.

Personal computer, Automotive design, Table, Furniture, Peripheral, Desk
Bird, Gesture, Beak

Room, Website, White, Product

Temaet for utgaven


Lørdag 21.november kommer den hittil største utgaven av BRABOLIG. Nå skal vi fordype oss i Tromsø, og få innsikt i alt som har med bolig, hjem og interiør i Ishavsbyen og omegn. 

Vi skal finne ut hva som rører seg på boligmarkedet, hvilke boliger som selges og hvem som flytter inn. Vi skal undersøke hva som ligger ute på markedet av prospekter og få et innblikk i hvordan fremtidens Tromsø blir seende ut. 

Hvordan innreder vi hjemmene våre? Og hvor kjøper vi det vi innreder hjemmene våre med? Vi vil se om tromsøværinger handler mer lokalt enn før pandemien. Hva skjer i byrommet vårt - hva har endret seg siden mars 2020. 

I BRABOLIG skal vi også se nærmere på hvordan vi jobber og ferdes rundt i Nordens Paris. Har interiør fått større fokus på kontoret? Sykler flere til jobb, sommer som vinter - og velger flere el-sykkel? Vi vil også ta temperaturen på bilfronten, og se på hvor stor del av byen vår kjører elbiler. Her skal vi også få greie på hvordan man går frem for å installere el-uttak i eneboligen eller i borettslaget. 

Dette er noen av spørsmålene vi søker svar på i neste utgave av BRABOLIG

Familien er eneste nålevende gruppe i ordenen Phoenicopteriformes, og deres nærmeste nålevende slektninger er trolig lappedykkerne.

Image compare

En artig og nyttig effekt som er tilgjengelig i Vev er et verktøy hvor man kan sammenligne to bilder. Verktøyet heter Image Compare (over) og kan tilføres prosjektet fra Vev Store i venstre meny. Man kan dra nytte av det hvis man ønsker å vise et rom før og etter styling, før og etter bygging på tomt, med og uten farger osv osv. Kun fantasien setter grenser. I innstillinger kan kan velge om man vi ha den animert eller om man kun vil ha mulighet for å skyve på bildet ved å aktiv gjøre det. Denne kan ikke brukes av de som kun har content-inngang, men som administrator og/eller designer.

HVA ER BRABOLIG?