Blir du med på kamp på søndag?

Flash photography, Water, Sky, Sleeve, Cap, Grey, Lake
Flash photography, Water, Sky, Sleeve, Cap, Grey, Lake

Double-click to select video

Video: Kristoffer Lorentzen

annonsørinnhold fra

Font

–Vi vil fargelegge Alfheim stadion rød og hvit, men trenger din hjelp


Søndag 11.september klokken 18.00 blåser dommeren kampen i gang mellom Tromsø IL og Bodø/Glimt på Alfheim Stadion. Nå oppfordrer Nordlys alle i Tromsø, store som små til å bidra med noe rødt eller hvitt.

Nordlys er stolt samarbeidspartner med Tromsø IL og på søndag er Nordlys kampsponsor, noe som innebærer at mediehuset kan finne på litt sprell før og under kampen. Nordlys har vært samarbeidspartner med laget i over 30 år.

– Tromsø IL er en viktig merkevare for Tromsø og har i en årrekke bidratt til å sette fokus nordover og til Tromsø. Som Nord-Norges største mediehus er det helt naturlig at vi støtter Tromsøs største fotballlag i eliteserien. Vi ønsker å bidra der vi kan, med det vi kan, sier Renate Slettli Nymo, administrerende direktør i Nordlys.

Foto: Kristoffer Lorentzen

Foto: Kristoffer Lorentzen

KLIKK FOR Å LESE MER OM NAVN NAVNSEN

Navn Navnesen  ble startet i 1890 og har siden da drevet innen bransjen

De har 50 ansatte i dag og fordeles på 3 ulike avdelinger. Her driver de med utrolig spennende ting sammen. De skaper helt utrolige ting. Kan du tro det?


Trenger din hjelp

Nå oppfordrer Nordlys Tromsøs befolkning til å bli med på kamp, store som små og hjelpe til å støtte «gutan vårres». Ikke bare med oppumuntrende heiarop og jubling, men de oppfordrer alle til å kle seg i noe rødt eller hvitt. Jakke, genser, lue eller skjerf!

– Bruk det du har, se i skapet ditt etter noe rødt og hvitt, spør en venn eller familie om å låne noe. Ikke kjøp nytt kun til anledningen, så lenge det er rødt eller hvitt er det mer enn godt nok, sier Slettli Nymo.

Forehead, Cheek, Lip, Chin, Eyebrow, Smile, Mouth, Eyelash, Jaw, Sleeve

RENATE SLETTLI NYMO


– Vi håper Tromsøs befolkning blir med oss på kamp og hjelper oss å fargelegge Alfheim Stadion i rødt og hvitt.

Bildetekst eller sitat som beskriver situasjonen på bildet.

"

Legg gjerne inn et oppsiktsvekkende sitat - der det måtte passe i teksten


Navn Navnesen (alder), og tittelen til sitateieren. Bruk alltid H4.

Mot publikumsrekord

Å sitte sammen på en fullsatt, jublende tribune kledd i ull fra innerst til ytterst trenger man ikke være en ihuga fotballsupporter for å like. Det er noe magisk som skjer når vi samles rundt den grønne matta og laget til byen vår, Tromsø IL går på banen. Stemning og fellesskap.

– Vi har allerede solgt 5600 billetter til kampen på søndag, så vi er på god vei mot ny publikumsrekord, sier Wiggo Yttergård, komersiell leder på Alfheim.


H3 er mellomtittelfonten

Dette er fonten som skal brukes på all brødtekst. Dobbeltklikk på tekstfeltet for å legge inn/endre tekst. Du kan velge å linke opp deler av brødteksten dersom du skal ha CTA-linker gjennomgående i teksten. Dette anbefales dersom klikk til kundens nettside er en viktig KPI. Når du legger inn en link som skal peke ut til kundens nettsted velger du følgende innstillinger: a) link type = external, b) legg inn linken, c) huk av for "open page in new tab", d) huk av for "add rel=nofollow", og e) huk av for "add rel=sponsored".

Navn Navnesen

Kontakt oss

Telefon 98 98 98 98

E-post navn.navnesen@gmail.com

Adresse Storgata 90-92, 9008 Tromsø