Font
Elektrikeren Andreas Hansen og hans kollegaer i Eltro Installasjon trenger gode biler som tåler litt “juling”. Video: Kristoffer Lorentzen

- Det gjør arbeidsdagen enklere

Elektrikeren Andreas Hansen og resten av kollegaene i Eltro Installasjon er avhengig av å ha en god bilpark for å være effektive overfor sine kunder. Med Tromsøs mest solgte varebil i sortimentet er Teknisk Bureau et naturlig valg for elektrikerne.

Gjennom humpete veier og slapsete føre er Andreas på vei til byggeplassen i Hamna. Et slikt føre er ikke et uvant syn på Nordnorske veier, og gode biler er helt nødvendig for mange av byens arbeidere.

- Vi trenger biler som er sterk, tåler litt «juling» og har god plass til alt utstyret vi frakter med oss, forteller han.

Valget av den komplette arbeidsbil var opplagt, og Eltro Installasjon har 15 Mercedes-Benz Vito i sin bilpark.

- Det handler om kvalitet i alle ledd. Når vi har ypperlige biler klarer vi å yte godt for våre kunder igjen, og vi er storfornøyd med kvaliteten på Mercedes-Benz Vito, smiler Andreas.

Det Eltro Installasjon setter pris på med varebilen er den gode fremkommeligheten og driftssikkerheten som gjør arbeidsdagen enklere.
Du føler at bilen blir en del av deg. Man koser seg uansett om man må kjøre på svingete veier eller i 30-sonen

Stein Hugo Førde, merkeansvarlig for Audi hos Sulland Tromsø


"

Når vi har ypperlige biler klarer vi å yte godt for våre kunder


Andreas Hansen, elektrisker hos Eltro Installasjon

Kundefavoritt

Mercedes-Benz Vito er Tromsøs mest solgte varebil, og har firehjulstrekk, romslig plass og  enestående komfort.

- Det har vært en favoritt blant kundene våre i mange år, forteller salgssjef hos Teknisk Bureau, Fredrik Stang Johannessen.

Han påpeker viktigheten av en god bilpark med tanke på å få inn gode ansatte for spesielt håndverksbedriftene.

- Viktigheten for alle arbeidsgivere i dag: Skal de få tak i de beste fagfolkene så må de legge til rette for dem. Hvilke biler man kjører på jobb er med på å gjøre en arbeidsplass mer eller mindre attraktiv.


En stor kundefavoritt. Foto: Kristine Solberg

Massivt utvalg

Ikke bare på varebiler har Teknisk Bureau et stort utvalg. Med fem forskjellige bilmerker i sortimentet bugner det av modeller i ulike fasonger - spesielt på elektriske biler.

Elbil er for alvor blitt et foretrukket valg når man skal kjøpe ny bil i Norge, og alle de store merkene står på tå hev for å møte folks behov.

- Vi er så heldige at bilmerkene hos oss produserer og lager elbiler i mange gode varianter som er godt tilpasset oss her i Nord, forteller salgssjefen, og legger til:

- Vi har alt fra mindre bybiler til kraftige SUV-er med firehjulstrekk, i tillegg til varebiler.

De mest solgte elbilene på huset er under Kia, men også Mercedes-Benz stiller sterkt. Fellestrekkene er at de to populære merkene leverer på faktorer som er viktige for kundene i Tromsø: Rekkevidde, firehjulstrekk og god bakkeklaring.

Spesielt nykommeren Mercedes-Benz EQS er verdt å merke seg, i følge Johannessen.

- Det er en bil med fantastisk rekkevidde på 780 kilometer, og et nydelig utseende. Den vil gi en pekepinn på hva som er mulig å få til på den elektriske fronten, forteller han.

Selv med et massivt utvalg av biler legger ikke Johannessen skjul på at leveringstiden vil fortsette å være utfordrende for både forhandlere og kunder.

- Vi prøver å ha den innstillingen at: «Slik er det», også får vi gjøre det beste ut av det. Vi vil gjerne utfordre våre kunder til å planlegge tidligere når man er på jakt etter ny bil, og være forberedt på at det kan ta tid.

- Selv om leveringstiden er lengre så klarer man sammen å finne fram til gode løsninger, avslutter han med et smil.
Teknisk Bureau har et bredt utvalgt på elektriske biler. Foto: Kristoffer Lorentzen


Teknisk Bureau har et bredt utvalg på elektriske biler.


Product, Azure, Font, Handwriting, Gesture

Kontakt oss:

Teknisk Bureau Tromsø

Telefon: 77 60 78 00
E-post: post@tbureau.no

Besøk vår nettside:

https://www.tbureau.no/