Interior design, Building, Floor, Room, Lobby

BILDE: Eier av Bailine Klinikken i Tromsø, Linda Sørensen, har skapt en rolig og behagelig atmosfære i lokalene i sentrum.

Nå har de startet opp igjen i Tromsø

For 30 år siden var Bailine etablert i Tromsø sentrum. Nå er de tilbake igjen i byen til stor glede for nye og tidligere faste kunder.


Utenfor Grønnegata 32 går trafikken som normalt i Tromsø sentrum, men innenfor døra til den nyåpnede klinikken Bailine senker man automatisk pulsen og hverdagsstresset blir liggende igjen utenfor dørstokken.

– Jeg ønsker at det skal føles som et avbrekk og komme til oss. En timeout fra hverdagen. Og jeg føler vi har klart å skape en god atmosfære her. Det er godt å komme på jobb, smiler Linda Sørensen, eier av Bailine Klinikken i Tromsø.

Sørensen var fast kunde hos Bailine da de var etablert i Tromsø tidligere. Etter mange år i kontorjobb merket hun hvordan dette var uheldig for hennes kropp og oppsøkte Bailine igjen.

– På dette tidspunktet var det ingen klinikk i Tromsø, og det var da jeg så muligheten for å starte opp Bailine i byen igjen, sier Sørensen.

BILDE: Eier av Bailine Klinikken i Tromsø, Linda Sørensen.

Bailine, et lettere liv

Bailine er en norsk bedrift som har vært etablert i Norge i over 50 år. De tilbyr alternativ behandling innenfor smertelindring, figurforming og trening. Sørensen tilbyr alle formene for behandling.

– Når det kommer til smertelindring behandler vi kroniske plager som ryggsmerter, leddsmerter, hodepine, eller fibromyalgi, sier Sørensen og fortsetter

– Vi tilbyr også behandling og veiledning for de som ønsker å stramme opp figuren som et supplement eller alternativ til trening. Når man har kroniske smerter i kroppen er det ikke gitt at man klarer å trene på vanlig måte. Da kan Bailine være et alternativ.


Skreddersyr behandling

Behandlingen går ut på at man plasseres små pads på kroppen som sender små mikro-frekvenser. Kjent som TNS behandling (transcutaneous electrical nerve stimulation).

– Behandlingen kan ha god effekt på smerter og vi tilpasser for hver enkelt person. Det tar en halvtime og man ligger å slapper av mens man får behandling. Derfor har det vært viktig for meg at lokalene våre er innredet på en slik måte at man finner roen her, sier Sørensen.
BILDE: Sørensen har nylig ansatt Therese Myrstad. Her i sofagruppen i de nye lokalene.

Maria, 41 år

People in nature, Smile, Sky, Sunlight, Child, Fun, Happy, Green, Yellow
Parent and child
They just wanted to have a cute family photoshoot, so we went to the forest and, well, they are so cute, that I dont have words to describe it
People in nature, Smile, Sky, Sunlight, Child, Fun, Happy, Green, Yellow
Artems Portrait

PORTRETT

Navn Navnesen

Foto: Fotografens Navn

Veniam quis nostrum exercitationem

Veniam, quis nostrum exercitationem ullam corporis suscipit laboriosam, nisi ut aliquid ex ea commodi consequatur.

Les også

image.png

Veniam quis

Veniam, quis nostrum exercitationem ullam corporis suscipit laboriosam, nisi ut aliquid ex ea commodi consequatur?

image.png

Veniam quis nostrum exercitationem

Veniam, quis nostrum exercitationem ullam corporis suscipit laboriosam, nisi ut aliquid ex ea commodi consequatur.

image.png

Veniam quis

Veniam, quis nostrum exercitationem ullam corporis suscipit laboriosam, nisi ut aliquid ex

image.png

Snart et år

De har snart vært i drift i et år og responsen har vært overveldende siden oppstart. Blant annet har mange av de faste kundene fra tidligere vært glade for at Bailine er etablert igjen i Tromsø.

– Det er hardt arbeid å starte egen bedrift, men vi har hatt en god start til tross for at vi ble rammet av en pandemi der vi ble nødt å holde stengt over en lengre periode. Per dags dato er vi i full drift igjen og har nylig ansatt Therese. Nå får vi økt kapasitet og kan hjelpe enda flere, smiler Sørensen.

– Jeg startet i september og trives veldig godt i jobben, også må jeg jo legge til at kundene skryter veldig av Linda og den jobben hun gjør, sier Therese Myrstad.
Snart et år

De har snart vært i drift i et år og responsen har vært overveldende siden oppstart, blant annet har mange av de faste kundene fra tidligere vært glade for at Bailine er etablert igjen i Tromsø.

– Det er hardt arbeid å starte egen bedrift, men vi har hatt en god start til tross for at vi ble rammet av en pandemi der vi ble nødt å holde stengt over en lengre periode. Per dags dato er vi i full drift igjen og har nylig ansatt Therese, noe vi er veldig glade for, smiler Sørensen.

– Jeg startet i september og trives veldig godt i jobben, også må jeg jo legge til at kundene skryter veldig av Linda og den jobben hun gjør, sier Therese Myrstad.
Ta kontakt for å avtale en gratis prøvetime

Bailine passer for alle fra 18 år og oppover.

Ønsker du kostholdsveiledning? Vektreduksjon? Oppstramming? Smertelindring? Gratis prøvetime for nye kunder


Bailine et lettere liv.