Black, White

GAPAHUK eller grillhytte, valget er ditt.

Latter, god mat, og en varmende stemning. Børre Strand og Silje Olsen legger ikke skjul på at grillhytten fra Arctic Outdoor Cabins har skapt liv til tomten deres.

Børre Strand og Silje Olsen, som er trofast kunde av bedriften, er storfornøyd med å ha investert i en grillhytte som hele familien kan benytte seg av. Den har blitt aktivt disponert i hele fire år.


- Den fungerer helt utmerket. Vi har hatt den en god stund nå, og kvaliteten er omtrent like bra som når den var ny, forteller Strand og Olsen.


ANNONSØRINNHOLD FOR ARCTIC OUTDOOR CABINS

Her er grillhyttene som gjør uteområdet komplett

Tableware, Font
Clothing, Smile, Trousers, Cloud, Sky, Blue, Window, Building, Travel, House
Interior design, Living room, Food, Window, Smile, Table, Tableware, Wood, Comfort, Couch

HAVUTSIKT: Janette Lindgren og Morten Ridderseth i Arctic Outdoor Cabins synes Børre Strand og Silje Olsen har fått det veldig koselig i grillhytta si. FOTO: Ole Åsheim, NordlysLAB

Høy kvalitet

Arctic Outdoor Cabins selger grillhytter, lysthus og gapahuker av høy kvalitet. De ble etablert allerede i 2007, og de siste årene har veksten virkelig skutt fart. De er størst i Norge, og har tatt Norden med storm. Det er enkelt å skjønne hvorfor.


- Kvaliteten er jo helt eksemplarisk, smiler Strand.


Hyttene er med på å skape den naturlige samlingsplassen, der man kan møtes og frembringe fantastiske minner sammen.


- Det har blitt en naturlig plass for familien og venner å samles. Vi har også gjort det til en tradisjon å feire nyttårsaften i hytta, forteller Strand glødende.


- Det er utrolig fint å ha muligheten til å invitere folk over dit, det er rett og slett en helt egen stemning. Det skaper definitivt tettere bånd.

MODULBASERT: Både gapahuker og grillhytter blir levert i ferdige elementer som kunden kan snekre sammen selv.

TEAMET BAK ARCTIC OUTDOOR CABINS

Sigurd Schanke markedssjef, Morten Ridderseth, salgssjef, Janette Lindgren, selger og administrasjonsansvarlig, Dag-Roar Ridderseth Eriksen, daglig leder

Ferdige elementer

De forskjellige hyttene leveres i ferdige elementer og bygges enkelt selv, og prosessen har Arctic Outdoor Cabins forenklet såpass mye at det er en lek å sette opp. De har skapt en unik 3D monteringsanvisning som visuelt viser hvert byggesteg man skal gjennom.


– Vi har kanskje verdens enkleste monteringsanvisning. Du ser alle stegene og alle skruene du skal skru i monteringen. Sørger du for å ha riktig fundament, så klarer du helt fint å sette opp dette selv, forteller Dag-Roar Ridderseth Eriksen, som er daglig leder for Arctic Outdoor Cabins. Dette sier Strand seg enig i.


- Det gikk utrolig raskt å sette opp grillhytten selv. Vi hadde veggene og taket oppe på kun én dag, forteller han entusiastisk.


Dette gleder Eriksen, som påpeker at deres hovedfokus ligger i å skape de beste opplevelsene for kundene sine.


- Kundene er strålende fornøyde, og det er nettopp det som er det viktigste for oss, forteller han stolt. Bedriften har 4,7 av 5 poeng i snitt på Lipscore, som er ratinger fra kunder. Om kundene har noen spørsmål eller trenger hjelp, så er de der med engang.


- Vi skal gi kundene våre en unik og helhetlig kundereise helt frem til de har montert sin nye Arctic Outdoor Cabins, sier Eriksen med et smil.
Vil du vite mer?

Ring oss på telefon +47 41 55 58 55

Eller send en e-post til post@nygrillhytte.no

Room, Website, White, Product

Temaet for utgaven


Lørdag 21.november kommer den hittil største utgaven av BRABOLIG. Nå skal vi fordype oss i Tromsø, og få innsikt i alt som har med bolig, hjem og interiør i Ishavsbyen og omegn. 

Vi skal finne ut hva som rører seg på boligmarkedet, hvilke boliger som selges og hvem som flytter inn. Vi skal undersøke hva som ligger ute på markedet av prospekter og få et innblikk i hvordan fremtidens Tromsø blir seende ut. 

Hvordan innreder vi hjemmene våre? Og hvor kjøper vi det vi innreder hjemmene våre med? Vi vil se om tromsøværinger handler mer lokalt enn før pandemien. Hva skjer i byrommet vårt - hva har endret seg siden mars 2020. 

I BRABOLIG skal vi også se nærmere på hvordan vi jobber og ferdes rundt i Nordens Paris. Har interiør fått større fokus på kontoret? Sykler flere til jobb, sommer som vinter - og velger flere el-sykkel? Vi vil også ta temperaturen på bilfronten, og se på hvor stor del av byen vår kjører elbiler. Her skal vi også få greie på hvordan man går frem for å installere el-uttak i eneboligen eller i borettslaget. 

Dette er noen av spørsmålene vi søker svar på i neste utgave av BRABOLIG

Familien er eneste nålevende gruppe i ordenen Phoenicopteriformes, og deres nærmeste nålevende slektninger er trolig lappedykkerne.

Image compare

En artig og nyttig effekt som er tilgjengelig i Vev er et verktøy hvor man kan sammenligne to bilder. Verktøyet heter Image Compare (over) og kan tilføres prosjektet fra Vev Store i venstre meny. Man kan dra nytte av det hvis man ønsker å vise et rom før og etter styling, før og etter bygging på tomt, med og uten farger osv osv. Kun fantasien setter grenser. I innstillinger kan kan velge om man vi ha den animert eller om man kun vil ha mulighet for å skyve på bildet ved å aktiv gjøre det. Denne kan ikke brukes av de som kun har content-inngang, men som administrator og/eller designer.

HVA ER BRABOLIG?