Mandag forrige uke startet Tromsø Idrettsråd innsamlingen til solidaritetsfondet. Ifølge idrettsrådets inkluderingsansvarlig, Britt Leandersen, skal fondet tilby midler til klubber i Tromsø som fremmer solidaritet og inkludering.

Det var etter å ha deltatt på innsamlingsaksjonen at Violet Road-medlemmene Hogne Rundberg og Kjetil Holmstad-Solberg fant ut at de ville bidra til initiativet.

- Det er et fantastisk konsept. Dessverre er det mange barn og unge i Tromsø som ikke kan delta på fritidsaktiviteter og idrettstilbud på grunn av manglende økonomi. Solidaritetsfondet gir midler til idrettsklubber som gir barn den muligheten, sier Holmstad-Solberg til Nordlys.

Violet Road-medlemmene ble kjapt enige om å auksjonere bort en huskonsert, der inntektene skal gå til solidaritetsfondet til Tromsø idrettsråd.

To fluer i en smekk

Siden torsdag ettermiddag har auksjonen ligget ute på Tromsø idrettslags Facebook-side, og budrunden avslutter 28. mai klokka 12.00.

 Nå håper Violet Road på at noen fans i Tromsø byr høyt for å støtte en god sak og sikre seg en unik konsertopplevelse, det være seg i egen stue eller til bursdagsfeiring.

- Det vi garanterer er en hyggelig og stemningsfull konsert, med en dose stand-up også. Her har man muligheten til å støtte en fantastisk god sak også, så man får to fluer i en smekk, sier Holmstad-Solberg til Nordlys.

For Violet Road, som også lanserte nyheten om sin norgesturné i høst, er ikke akustiske hjemmekonserter noe ukjent farvann.

- Vi har hatt slike hjemmekonserter tidligere, og det har alltid gått veldig bra. For oss er det en fin opplevelse å være så nært publikum, det blir som om vi holder en intim samtale med dem.

- Det blir rett og slett en hjemmefest, forteller Violet Road-vokalisten.

Les også

Treneren Ivans mål er ikke å skape verdensmestre, men gode mennesker