Violet Road auksjonerer bort hjemmekonsert: - Man får to fluer i en smekk

TIL HØYESTE BUD: Violet Road spiller intimkonsert for vinnerne av Tromsø idrettsråds solidariske budrunde.

TIL HØYESTE BUD: Violet Road spiller intimkonsert for vinnerne av Tromsø idrettsråds solidariske budrunde. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

- En unik mulighet til å sikre seg hjemmekonsert og støtte en god sak, sier vokalisten.

DEL

Mandag forrige uke startet Tromsø Idrettsråd innsamlingen til solidaritetsfondet. Ifølge idrettsrådets inkluderingsansvarlig, Britt Leandersen, skal fondet tilby midler til klubber i Tromsø som fremmer solidaritet og inkludering.

Det var etter å ha deltatt på innsamlingsaksjonen at Violet Road-medlemmene Hogne Rundberg og Kjetil Holmstad-Solberg fant ut at de ville bidra til initiativet.

- Det er et fantastisk konsept. Dessverre er det mange barn og unge i Tromsø som ikke kan delta på fritidsaktiviteter og idrettstilbud på grunn av manglende økonomi. Solidaritetsfondet gir midler til idrettsklubber som gir barn den muligheten, sier Holmstad-Solberg til Nordlys.

Violet Road-medlemmene ble kjapt enige om å auksjonere bort en huskonsert, der inntektene skal gå til solidaritetsfondet til Tromsø idrettsråd.

To fluer i en smekk

Siden torsdag ettermiddag har auksjonen ligget ute på Tromsø idrettslags Facebook-side, og budrunden avslutter 28. mai klokka 12.00.

 Nå håper Violet Road på at noen fans i Tromsø byr høyt for å støtte en god sak og sikre seg en unik konsertopplevelse, det være seg i egen stue eller til bursdagsfeiring.

- Det vi garanterer er en hyggelig og stemningsfull konsert, med en dose stand-up også. Her har man muligheten til å støtte en fantastisk god sak også, så man får to fluer i en smekk, sier Holmstad-Solberg til Nordlys.

For Violet Road, som også lanserte nyheten om sin norgesturné i høst, er ikke akustiske hjemmekonserter noe ukjent farvann.

- Vi har hatt slike hjemmekonserter tidligere, og det har alltid gått veldig bra. For oss er det en fin opplevelse å være så nært publikum, det blir som om vi holder en intim samtale med dem.

- Det blir rett og slett en hjemmefest, forteller Violet Road-vokalisten.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken