Inviterer til vinterserie i Norges fineste hall

Vegar Gystad i BOIF håper at flest mulig klubber melder seg på til vinterserien i den nye storhallen på Bardufoss.

Vegar Gystad i BOIF håper at flest mulig klubber melder seg på til vinterserien i den nye storhallen på Bardufoss.

Artikkelen er over 4 år gammel

BOIF med vinterserie i Bardufosshallen

DEL
 

I starten av desember går påmeldingsfristen for å delta i BOIFs vinterserie ut.

– Invitasjoner er sendt ut til klubber i Finnmark, Troms, Hålogaland og Nordland Fotballkretser. Vi håper å få til en spennende serie med gode lag fra hele Nord-Norge. Vi har stor tro på at vi skal klare å lage en spennende vinterserie med høyt sportslig nivå, sier turneringsleder Vegar Gystad.

Han er spent på hvor mange lag som finner veien til en av de flotteste idrettshallene i landsdelen.

– Vi hadde et håp om å ta hallen i bruk foran fotballsesongen i fjor og i den forbindelse planla vi også en vinterserien. Den gangen fikk vi påmelding fra 65 lag. Derfor er det litt overraskende at kun 12 lag har meldt seg på foreløpig. Vi hadde trodd at de lagene som hadde meldt seg på i fjor ville komme tilbake, sier Gystad.

Flere klubber fra Midt-Troms trener allerede i hallen på kveldstid og BOIF får stadig spørsmål om det er mulig å spille kamper der i helgene. Men først vil BOIF få på plass en vinterserie.

– Vi ønsker å tilby en serie av høy kvalitet, med de beste baneforhold og gode lag fra hele regionen. Vinterserien skal favne lag fra 11 årsalderen og helt opp til junior-lag. 9`er fotball har på kort tid blitt populært, og BOIF er først ute med å tilby vinterserie innen denne spillformen, fortsetter Gystad.

Artikkeltags