(TromsøBy)

– Et helt spesielt prosjekt, sier avdelingsleder Wenche Odden Kvamme i en pressemelding fra EiendomsMegler1 torsdag morgen.

Ifølge pressemeldingen peker Kvamme på at Vervet ikke bare er vanlige boliger, men et helt område tilpasset mange ulike behov.

- Her er det moderne leiligheter som er lagt opp på en måte som passer til 2020-tallet. Her er det lagt opp til møteplasser, som bibliotek, treningsrom, innvendig golfsimulator og verksted, som gjør at både unge og eldre enkelt kan møtes, sier Kvamme.

Hun peker på at folk stadig blir mer opptatt av sosiale relasjoner, samtidig som mange opplever detsom vanskeligere å få tid til de små møtene i hverdagen.

- På Vervet er området tilpasset akkurat dette, så du trenger bare å ta på deg skoene for å møteandre eller dyrke ulike interesser. Det er virkelig byutvikling på sitt beste, sier hun.

- Det er satt av hele 750 kvadratmeter til fellesareal, og det har hele veien vært et prinsipp at historien skal skinne gjennom på uteområdet, sier Kvamme.

Kombinasjonen av boliger, næringsliv og sosiale møteplasser er selve nøkkelen for en god bydel å bo i, mener Kvamme.

På Vervet er det planlagt inn både restauranter, kafeer, bakeri og dagligvarer.

- De som bor her har faktisk alt de trenger i umiddelbar nærhet, og kort avstand til sentrum og kulturopplevelser hvis de blir «lei» av nabolaget, smiler Kvamme.