Meteorologen har en god og en dårlig nyhet til oss i Troms - slik blir været til uka

SOL OG REGN: Vi kan vente oss skiftende vær i hele fylket i uka som kommer, med en temperaturøkning fra 13 til 18 grader som inntreffer onsdag.

SOL OG REGN: Vi kan vente oss skiftende vær i hele fylket i uka som kommer, med en temperaturøkning fra 13 til 18 grader som inntreffer onsdag. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Det blir vekslende vær i uka som kommer.

DEL

Dersom du skal ut av huset denne uka, kan det være en idé å forberede seg på både sol og nedbør i hele fylket. Dersom en ikke vil sitte på jobb i 27 grader og stekende sol, er denne ukas værmelding en gladnyhet.

– Dersom vi tar mandag og tirsdag under ett, ser vi at temperaturen vil ligge på rundt 13–14 grader. Det kan komme enkelte lette regnbyger, men det blir absolutt ikke mye. Dette gjelder omtrent hele fylket, forteller meteorologikonsulent ved Vervarslinga i Nord-Norge, Rune Skoglund.

Stigende temperaturer

Onsdag snur det imidlertid – i alle fall med tanke på temperaturene.

– Resten av uka kan vi vente stigende temperaturer. Da vil det ligge på en 17–18 grader, sier Skoglund.

– Det høres jo bra ut.

– Jo da. Men det vil også komme inn en del nedbør, og det ser ut til å bli litt mer enn det vi har nå. Været blir litt vekslende denne uka som kommer, med perioder med nedbør, og litt solgløtt her og der.

Dropp vindjakka

– Så solbriller og regnjakke-vær?

– Hehe, ja. Solbriller og regnjakke.

Men vindjakka kan du nok droppe.

– Nei, det blir bare en bris. Første del av uka kommer den fra mellom vest og nord, mens i siste del ser det ut til å bli mer skiftende vindretning, opplyser meteorologikonsulenten.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken