De spiller på en av kveldens valgvaker

CAZADORES: Noen av medlemmene fra Cazadores spiller på Rødt sin valgvake.

CAZADORES: Noen av medlemmene fra Cazadores spiller på Rødt sin valgvake.

Artikkelen er over 3 år gammel

Her er de forskjellige valgvakene.

DEL

Mandager er ikke nødvendigvis en dag med fulle utesteder i Tromsø sentrum, men i dag blir det nettopp det. For de forskjellige partiene valgvaker fyller opp flere av byens vannhull.

Rødt har lagt sin valgvake til Teaterkafeen på Hålogaland Teater og der blir det garantert god stemning med minikonserter fra blant annet medlemmer fra Cazadores og The Late Great.

Venstre skal rocke seg over sperregrensen på Bastard, mens Senterpartiet har valgt seg urbane Gründer i Storgata som sin arena for valgkvelden hvor Sandra Borch jakter på fast stortingsplass.

Arbeiderpartiet har valgt seg Skirri på Kystens Hus for der dørene åpnes klokka 19.30 for "enkel meny med mat som kan kjøpes frem til kl. 22, TV-sendinger og jubel" ifølge Troms Arbeiderparti sin Facebook-side.

Det blir liv, men neppe baguetter i de gamle lokalene til Knoll og Tott, når Høyre og deres tilhengere samles på valgkontoret kl. 19.00.

Fremskrittspartiet flytter inn i 2. etasje på Flyt i Sjøgata klokka 19.30.

SV holder til i nord, på Verdensteateret kafe og bar. De satser å feire stortingsplass for Torgeir Knag Fylkenes helt frem til klokka 01.00.

KrF  tar ikke utested i bruk og holder seg på hjemmebane på fylkeskontoret til partiet ved Fylkeshuset. Der åpner dørene klokka 20.

MDG tilbringer kvelden sør i Storgata på Cafe Globus hvor "alle grønne medlemmer, frivillige, velgere, sympatisører og generelle venner er velkommen til å dele kvelden sammen med oss" er velkomne fra kl. 19.00 ifølge partiets hjemmeside på Facebook.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken