(Nordnorsk debatt)

Det er ingen ringere enn selveste Charter-Svein som skal redde oss fra makthavernes undertrykkelse. I en spektakulær opptreden lørdag 10. april samlet han sine tropper utenfor Stortinget, ca. 200 fremmøtte, og viste veien fremover da han kastet munnbindet sitt på bålet. Til stor jubel fra sine disipler.

Her er det kanskje nødvendig å forklare hvem Charter-Svein er. Det er sikkert mange intellektuelle, akademikere og kulturarbeidere som ikke kjenner til denne mannen. Han heter Svein Østvik og er en av Norges mest berømte kjendiser. En kjendis er altså en kjent person. Hvordan man blir kjendis? Det blir man ved å være mye på TV og delta i mange reality-serier. Charter-Svein har vært deltaker i en haug med sånne etter at han debuterte i TV3-programmet «Charterfeber». Han har også vært stjerna i en TV-reklame for kosttilskuddet Collagen Plus. I denne reklamesnutten hiver han innpå en hel håndfull av disse kapslene som skal smøre leddene våre. Han hadde nok ikke lest bruksanvisningen som sier at man skal innta bare en kapsel pr. dag. Men pytt. Det var sikkert ikke skadelig.

Denne berømte mannen er det som nå står opp mot makthaverne, og taler småfolks sak. Charter-Svein figurerer da også på en av SVs valglister, ifølge Nettavisen. Og i et intervju i TV 2 i etterkant av munnbind-brenningen fremstår Charter-Svein som en ekte solidarisk venstresosialist: «Det er veldig bra, alltid, å være skeptisk til myndigheter og maktapparatet», sier han. Om opptredenen foran Stortinget sier han: «Jeg håper de så at det var mye kjærlighet der, og at kjærlighet er veldig viktig, og at noe av det jeg savner i denne verden er mer varme og kjærlighet mellom mennesker». Ikke underlig at munnbind-brenninga ble avsluttet med gruppeklem. Til Avisa Oslo skriver han om munnbind-brenningen: «Angrer? Det er vel heller sånn at jeg aldri har følt jeg har gjort noe viktigere».

Ifølge Nettavisen sier Østvik følgende om myndighetenes koronarestriksjoner: «Restriksjonene oser av skjult agenda». Så der slapp katta ut av sekken! Det er altså ikke bare klemmer og kjærlighet han vil at hans følgere skal omfavne. Han vil også at de skal tro på konspirasjonsteorier. Det er nå Charter-Svein blir noe mer enn en velmenende bajas som åpenbart trives i å være i rampelyset. Nå er han noe helt annet.

Så regjeringen og andre myndigheter har en skjult agenda? Det er velkjente toner fra konspirasjonsteoretikere over hele verden. Den villeste og mest utbredte konspirasjonsteorien er at verden er styrt av en hemmelig skyggeregjering, der bl.a. Microsoft-gründer Bill Gates er en av lederne. Alle maktmenneskene som tilhører denne hemmelige kretsen er også pedofile som ofrer barn i sine satanistiske orgier. Bill Gates store prosjekt er forøvrig å få makt over alle oss andre gjennom å gjemme en microchip i vaksiner. Når vi har tatt disse vaksinene, gir microchipen Gates og co. kontroll over oss. Det er derfor Gates i mange år har vært så ivrig etter å få vaksinert hele verdens befolkning. Forøvrig skal den globale skyggeregjeringen i stor grad være styrt av jøder.

Dette er konspirasjonsteorier som verden har sett før. Og vi vet hva det førte til.

Det er nærliggende å tro at Svein Østvik åpner for at det kanskje er dette som er Erna Solberg og norske myndigheters «skjulte agenda». Hun er kanskje en liten del av dette hemmelige, globale nettverket. Hvem vet?

Det var i alle fall denne typen konspirasjonsteorier som opptok en mann i Gran som inviterte til et ulovlig arrangement i sin «KULTUR-LÅVE» 26. mars. Et femtitalls personer skal ha deltatt. 16 av dem ble smittet. Flere av deltakerne skal ha nektet å gi opplysninger til smittesporerne om hvorvidt de var der eller hvem andre som deltok. Dessverre gikk det helt galt for verten av arrangementet. Den velkjente vaksinemotstander og konspirasjonsteoretiker Hans Kristian Gaarder som eide låven, døde kort tid etterpå. Det samme gjorde en av deltakerne.

Det er forbløffende at Svein Østvik, i lys av bl.a. tragedien i Gran, relativt kort tid senere samlet flere hundre til vaksinemotstand og brenning av munnbind foran Stortinget. Og at han i etterkant av dette kjærlighets-evenementet gjentar teorien om at regjeringen har en skjult agenda. Charter-Svein er ikke lenger gladgutten. Svein Østvik er blitt en mann med forskrudde og farlige ideer.