Gå til sidens hovedinnhold

– Kast pizzaen! Disse er egnet til å penetrere tarmer

Artikkelen er over 5 år gammel

Ørjan Andersen fra Vadsø fikk sjokk da han fant metallspon i pizzabunnen fra Tine.

– Kast pizzaen! Disse er egnet til å penetrere tarmer, skrev Ørjan Andersen på Facebook etter at han skulle ha en pizzakveld med familien.

Den ble brått over etter at de fant flere sylskarpe metallspon i bunnen fra Tine.

– Jeg publiserte det på Facebook fordi jeg ønsket at andre som hadde slik pizza skulle kaste den eller levere det tilbake til butikken, sier Andersen.

Selv reagerte han sterkt på funnet.

– Jeg synes det var irriterende og ekkelt! Spesielt fordi vi har en to-åring som hadde rukket å spise et stykke før vi fant de, sier Andersen.

Saken ble først publisert av iFinnmark.no.

– Tine tok det alvorlig

Vadsøværingen har siden kontaktet Tine, og bekymringen hans har i følge han blitt tatt alvorlig. Han har fått beskjed om at en akkutgruppe i Østerrike jobber med saken.

– De har tatt det rimelig særiøst, så all ære til dem!

Pressevakt hos Tine, Sverre Stenseng, er kjent med saken og forteller at de nå holder på å undersøke om metallsponet kommer fra deres systemer.

– Foreløpig har vi kun fått en forbrukerhenvendelse med et slikt funn, så vi må undersøke saken nærmere før vi kan kalle inn produktet, sier Stenseng til iFinnmark.

Metallsponet er ifølge pressevakta nå på vei til produsenten fra forbrukeren i Vadsø.

– Vi prøver å undersøke med vår produsent om bitene faktisk stammer fra produksjonen, sier Stenseng og avslutter:

– Dersom det viser seg at det er en feil vi har gjort, så beklager vi dette. Vi ønsker selvfølgelig å levere mat folk er trygge på.

Kommentarer til denne saken