Arvid tok i bruk kreativ metode i uværet: – Det gikk en jævel i meg, så jeg måtte prøve den ut!

Artikkelen er over 1 år gammel

Arvid Gustavsen tok i bruk et noe utradisjonelt redskap for å få unna snøen som har falt over Magerøya de siste dagene. Resultatet får «hele» Facebook til å le.

DEL

IFINNMARK: – Jeg og en kompis var ute og måkte snø da jeg så håndtaket til gressklipperen, som var dypt begravet i snøen. Så gikk det en jævel i meg, og den måtte jeg jo bare prøve ut, sier Arvid Gustavsen.

Videoen av han som prøver å måke seg fram med en manuell gressklipper hjemme på Magerøya har gått sin seiersgang på Facebook.

Se videoen nederst i saken!

Prøvde gressklipperen

I gruppa «Finnmark i bilder», har han fått over 700 likes og reaksjoner på 2 timer. På egen side har han fått over 70 likes. Selv forteller han at det ikke er liksene han er mest opptatt av.

– Jeg tar mye bilder, og opererer jo som fotograf, så jeg er vant med mange likes på bildene mine. Det jeg synes var artig med denne videoen, er at jeg fikk folk til å le. Jeg ble mer glad for alle kommentarene, som syntes at dette var morsomt, enn av liksene jeg fikk. Jeg er glad for at dette fikk fram en latter hos noen, sier Gustavsen.

Han forteller at det ikke ble mer enn to tre forsøk med gressklipperen i det 15–20 cm høye laget med snø før han ga opp.

– Det aller mest irriterende var jo at jeg ikke fikk selve sylinderen med knivene til å gå rundt inni der, for det var fullt av snø, og de satt fast. Da ble det rimelig tungvint å måke snø. Så det gikk ikke lang tid før jeg ga meg og kastet den vekk igjen, ler Gustavsen.

Mindre vind

Han forteller at det har snødd tett og blåst mye på Magerøya i dag. Nå har det imidlertid roet seg ned, ifølge Gustavsen.

– Det var så ille tidligere i dag, at man så vidt kunne se noe ut av vinduet. Jeg har en bil plassert på andre siden av veien overfor huset mitt, og det kunne man ikke se i det hele tatt i sta, sier Gustavsen.

Nå vil han ta sjansen på å gå ut igjen, da vinden har roet seg.

– Ja, nå skal jeg ut og gjøre et forsøk på å måke fram snøscooteren min, og få den til å stå oppå snøen istedenfor inni den. Det ser mye bedre ut her enn tidligere i dag, så det tror jeg skal gå fint, sier han med et smil.

Snømåking med gressklipper

Artikkeltags