Gå til sidens hovedinnhold

Utskrevet fra UNN - pågrepet av politiet

Artikkelen er over 1 år gammel

Status endret fra siktet til fornærmet for en av de skadde etter knivstikking i Alta.

De to mennene ble fraktet til UNN i Tromsø etter en knivepisode tirsdag kveld.

Den siktede ble pågrepet av politiet onsdag, etter at han ble utskrevet fra UNN for behandling for ett knivstikk.

Politiet har nå avhørt alle de involverte i saken og dermed fått dannet seg et bedre bilde av hendelsesforløpet som fant sted ved 18-tiden nyttårsaften.

- Med bakgrunn i dette er status endret fra siktet til fornærmet på den ene av de to mennene som var involvert. Fornærmede er fortsatt på UNN i Tromsø og har blitt operert for de skadene han fikk som følge av hendelsen. Fornærmede ble påført flere knivstikk på ulike deler av kroppen, opplyser etterforskningsleder Steffen Andreassen i en pressemelding.

Den siktede vil bli løslatt torsdag , siden politiet mener det ikke foreligger bevisforspillelses- eller gjentakelsesfare. Han er ilagt besøksforbud ovenfor fornærmede.

- Han er avhørt av politiet og erkjenner ikke straffeskyld for å ha knivstukket fornærmede. Fornærmede er avhørt på UNN Tromsø i dag og har der pekt ut siktede som gjerningsmannen som påførte han knivstikkene. Av hensyn til den videre etterforskningen går ikke politiet ut med detaljer om hva som har fremkommet i avhørene av de involverte.

Saken etterforskes videre av Felles Etterforskning ved Finnmark Politidistrikt.

Kommentarer til denne saken