Klokka 07.00 ble føreren promillemistenkt etter en utforkjøring. Klokka 11.34 måtte politiet bruke spikermatte for å stoppe ham igjen

Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

Først ble han promillemistenkt etter en utforkjøring på Storsteinnes lørdag morgen klokka 07.00. Under fem timer senere måtte politet bruke spikermatte i Storsteinnes sentrum for å stoppe mannen igjen med den samme bilen.

Nå transporteres sjåføren og passasjeren hans til Tromsø for nye blodprøver og avhør.

Det var lørdag morgen at politiet første gang fikk melding om en utforkjøring på fylkesvei 296 ved Storsteinnes. Da patruljen kom fram, fant de to personer, hvorav den ene, en mann på 20, ble mistenkt for promillekjøring og førerkortet ble beslaglagt.

Men det stoppet ikke der.

- Patruljen hadde akkurat forlatt stedet da vi fikk en melding om en rød bil på Storsteinnes som vinglet over i motsatt kjørefelt og som hadde holdt på å kjøre på melder. Patruljen forsøkte å stoppe bilen, men den gjorde ikke tegn til å stoppe, så vi brukte spikermatte. Og da gikk det ikke så lang tid før det var tomt for luft i hjulene. Det viste seg at det var samme sjåfør og samme bil. De var i realiteten akkurat blitt dimittert av oss etter den første hendelsen, sier operasjonsleder Roy Tore Meyer ved Troms politidistrikt.

Dermed vokste lista raskt over forhold som mannen må stå til ansvar for raskt.

Artikkeltags