Gå til sidens hovedinnhold

Utested i Tromsø legges ned

Artikkelen er over 3 år gammel

Slutt for Café Circa.

Det bekrefter styreleder i Circa AS, Åge Charles Heimland, overfor Nordlys. Han opplyser at utestedet har hatt anstrengt økonomi over lengre tid.

- Det er vanskelig lønnsomhet i konseptet Circa er i, sier Heimland.

De ansatte ble informert om beslutningen mandag.

Informerte de ansatte

Restauranten Presis Tapas, som holder til i andre etasje i samme bygg, og drives av samme selskap, skal overta lokalene hvor Circa i dag holder til.

- Det blir tapasrestaurant over to etasjer, sier Heimland.

Han forteller at mellom fire og seks deltidsansatte blir berørt av nedleggelsen. Det er ikke kjent om de vil bli tilbudt annet arbeid i selskapet.

- Vi synes det er trist, for vi har en trofast stamme som går på circa. Vi håper andre i bransjen vil ta opp slacken der, slik at det finnes et tilbud for de folkene som har vært trofaste gjester i lang tid, sier Heimland.

Les også

Har solgt seg ut - gir seg på Circa: - Det har vært 15 vanvittig morsomme år

 

- Grusomt

- Det er grusomt. Jeg har grått masse i dag, og har sittet og pratet med folk. Det er trist. Jeg har hjertet mitt i det her, det har vi alle sammen. Jeg tar det med tungt hjerte, sier daglig leder Elisabeth Waage Murillo.

Hun forteller at Circa har slitt med økonomien over lengre tid.

- Det er rett og slett ikke lønnsomt. Det er masse konkurranse i Tromsø. Det går ikke lengre og da satser vi på det som er i andre etasje, sier Murillo.

Siste åpningsdag blir lørdag 22. desember.

Kommentarer til denne saken