Yrkessjåfør meldte fra om villmannskjøring på E8: Her blir den utenlandske traileren stanset på Tromsøya

STANSET: Her blir den utenlandske traileren stanset mellom Fridtjof Nansens Plass og Hansjordnesbukta rundt klokken 13.30.

STANSET: Her blir den utenlandske traileren stanset mellom Fridtjof Nansens Plass og Hansjordnesbukta rundt klokken 13.30. Foto:

DEL

Politiet fikk i ettermiddag inn melding fra en bekymret yrkessjåfør om en utenlandsk trailer som angivelig skal ha drevet villmannskjøring langs E8 i Ramfjord.

- Ifølge melder har traileren tatt en uforsvarlig forbikjøring uten tilstrekkerlig sikt i Nordbotn i Ramfjord. Vedkommende, som selv er tungtransporsjåfør, mener at den utenlandske traileren kjørte svært uforsvarlig, sier operasjonsleder Roy Tore Meyer i Troms politidistrikt.

Politiet valgte derfor å stanse det utenlandske kjøretøyet da det kom til Tromsø rundt klokken 13.30.

- Traileren ble stanset mellom Nansenplass og Hansjordnesbukta. Vi innbringer sjåføren til avhør på politistasjonen. Vi vil ta stilling til eventuelle etterforskningskritt videre etter avhøret, sier Meyer.

Nordlys har vært i kontakt med transportselskapet som det aktuelle kjøretøyet er registrert på. Vi oppdaterer etter at de har svart på vår henvendelse.

Artikkeltags