Sovnet i taxi - hentet av politiet

Dette skjedde i Troms mens du sov.

DEL

En mann i 20-årene ble natt til lørdag innbrakt og satt i drukkenskapsarrest.en på Tromsø politistasjon. Vedkommende sovnet av i taxien på vei hjem og sjåføren lyktes ikke med å vekke ham utenfor bopel, meldte Troms politidistrikt på Twitter klokken 04.06 i natt.

- Noen timer på øyet hos oss så blir nok dagen lys og fin, skrev politiet.

Kraftig beruset kvinne kjørt til hotellet

En politipatrulje kom natt til lørdag over en kvinne i 60-årene. Hun ble vurdert som kraftig beruset, men funnet i stand til å ta vare på seg selv. Patruljen kjørte henne til hotellet hvor hun var innlosjert. Kvinnen fikk pålegg om å holde seg borte fra Tromsø sentrum frem til morgengry.

Nektet å forlate utested

Politiet ble i natt tilkalt til et av Tromsøs utesteder etter melding om en mannlig gjest som nektet å forlate stedet etter anmodning fra ordensvaktene.

- Mannen i 20-årene kom på bedre tanker ved politiets ankomst og valgte da å forlate stedet, skriver politiet.

Slåssing på utested

Politiet rykket i natt ut etter melding om et slagsmål mellom to menn inne på et av Tromsøs utesteder. Den ene mannen hadde forlatt da patruljen kom til stedet. Den andre, en mann i 20-årene - var såpass ufin i sin oppførsel at han ble bortvist fra Tromsø sentrum for resten av natten, opplyste Troms politidistrikt på Twitter klokken 02.51.

Funnet sovende ved butikk

En mann i 20-årene ble i natt funnet sovende i Storgata i Tromsø utenfor et forretningslokale.

- Kviknet til ved patruljens ankomst og gjorde greit rede for seg. Kjørt hjem av patruljen, skriver politiet.

Bortvist fra utested

En mann i 40-årene ble natt til lørdag bortvist fra et av Tromsøs utesteder, etter at han var ufin og nektet å forholde seg til stedets ordensvakter da de ba ham om å forlate lokalet.

Amper stemning på utested

Politiet ble tilkalt til et av Tromsøs utesteder natt til lørdag, etter melding om at noen gjester skapte amper stemning. En mann i 50-årene og en mann i 30-årene ble bortvist fra utestedet.

Kvinne utagerte i Harstad

Klokken 22.40 fredag kveld mottok politiet melding om en beruset kvinne ved et av Harstads utesteder. Ifølge politiet utagerte hun og var voldelig mot andre gjester.

- Var heller ikke særlig hyggelig mot tjenestepersonene som kom til stedet og fulgte ikke deres ordrer og pålegg. Anmeldes for dette. Sendt hjem, skriver politiet.

Artikkeltags