En siktet i Narvik etter at syv ungdommer fikk alkoholforgiftning

Av
Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

En person er siktet og en annen mistenkt, etter at sju ungdommer i Narvik fikk alkoholforgiftning i forbindelse med en kostymefest for russ i helgen.

De to, som har status som henholdsvis siktet og mistenkt, er unge personer politiet mistenker har produsert og solgt sprit til andre ungdommer, skriver NRK.

– Vi har avhørt en del vitner og noen av disse har nå fått status som siktet og mistenkt. Nå jobber vi med å kartlegge omfanget av saken, sier etterforskningsleder Ben-Inge Eriksen i politiet i Narvik.

I en pressemelding fra russestyret ved Narvik Videregående skole, kommer det fram at ungdommene skal ha blitt tilbudt hjemmebrent på vorspielene. Politiet har gjort beslag i saken og knytter noen av tilfellene til det aktuelle spritbeslaget, men ikke alle.

Fredag ble sju ungdommer i alderen 15–17 år sendt til sykehus i Narvik etter å ha inntatt store mengder alkohol i forbindelse med en fest beregnet for russen. Tre av de sju ble lagt inn for observasjon og behandling, og ble skrevet ut dagen etter uten alvorlige skader.

Artikkeltags