Ole-Jostein (29) fra Tromsø døde i ulykke i Mexico

Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel

- En hjerteskjærende beskjed, sier familien.

DEL

Ønsker du tilgang til Nordlys+. Klikk her!

Det var 29 år gamle Ole-Jostein Johansen fra Andersdal i Tromsø kommune som omkom i en paragliding-ulykke i distriktet Jalisco i Mexico onsdag.

Det var sent onsdag kveld, norsk tid, at den tragiske ulykken fant sted. Johansens norske reisefølge meldte umiddelbart fra om ulykken til meksikanske myndigheter, som iverksatte en redningsaksjon.

29-åringens liv sto imidlertid ikke til å redde. Johansen døde på ulykkesstedet.

- Vi fikk den hjerteskjærende beskjeden tidlig torsdag morgen, sier Johansens nærmeste familie til Nordlys.

Preget Tromsø-klubb

29-åringen har de siste årene vært et aktivt medlem i paragliding-miljøet i Tromsø. Det var med stor sorg Tromsø hang- og paragliderklubb, som Johansen var medlem i, mottok beskjeden om den fatale ulykken.

- Dette går inn på oss alle sammen. Vi prøver å ta vare på hverandre så godt vi kan, sier klubbens leder Vegard Mellem til Nordlys.

Flere av klubbens medlemmer har vært i nettopp Mexico, forteller Mellem. Området der Johansen ble funnet omkommet, i delstaten Jalisco på Mexicos vestkyst, er en av de mest populære destinasjonene for hangliding i verden. 

Mellem omtaler Johansen som en erfaren pilot.

UD yter bistand

Utenriksdepartementet, som fredag bekreftet at en nordmann var omkommet i Mexico, opplyser overfor Nordlys at utenrikstjenesten ved ambassaden i Mexico by yter konsulær bistand til de pårørende.

29-åringens nærmeste familie har godkjent at navn og bilde offentliggjøres.

Artikkeltags