Tidligere TIL-stopper og midtbanespiller Ulrik Yttergård Jenssen fikk sine første minutter for FC Nordsjælland under årets første treningskamp mot Helsingør. FCN vant kampen 3–2 over gjestene og på hjemmesiden til klubben skryter Nordsjælland av Yttergård Jenssens debut. Tromsøgutten ble mot slutten av desember klar for Superliga-laget for en overgangssum som skal ligge på mellom 3,2 og 3,5 millioner etter det Nordlys kjenner til.

FC Nordsjælland skriver at Yttergård Jensen leverte en overbevisende innsats i 1. omgang, hvor han var sterk i luften og meget ballsikker i pasningsspillet.

– Jeg syntes det var en veldig god kamp som vi fortjent vinner. Det var veldig gøy å komme i gang med å spille kamp, selv om vi til tider slet litt med spillrytmen, sier Yttergård Jenssen til klubbens hjemmeside.

Klubben skriver videre at det ser ut til at han raskt har begynt å finne seg til rette i FCN-systemet.

– Jeg er vant til systemet da vi også spilte slik i Tromsø, og derfor kjenner jeg posisjonen min godt. Det var derfor ikke spesielt vanskelig å falle inn i laget, og jeg syntes kampen viste at vi har noe å bygge videre på som lag, forteller det tidligere TIL-prospektet.

Den danske sesongen er godt i gang og Nordsjælland spiller sin neste kamp 11. februar, hvor ting ligger til rette for at Yttergård Jenssen kan debutere.