Mikkel Konrandsen Ceide dro til Rosenborg fra Finnsnes i 2017. Nå har han signert proffkontrakt med Trondheim-klubben. Fra før av har tvillingbroren, Emil Ceide, også proffkontrakt med klubben.

Midtstopperen har imponert for RBK 2 i 2. divisjon og har jevnlig hospitert med A-laget denne sesongen. Nå har Ceïde bundet seg til klubben ved å signere en proffkontrakt som varer ut 2022-sesongen, skriver Rosenborg på sine nettsider.

- Det er veldig stas, rett og slett veldig gøy å få signert. Siden jeg kom hit var dette et mål jeg satt meg. Nå handler det om å jobbe hardt videre for å ta nye steg, sier eldste tvilling Ceïde.

Mikkel er nemlig 50 minutter eldre enn sin tvillingbror Emil Konradsen Ceïde. Mikkel har i år spilt seg fast inn i midtforsvaret i 2. divisjon. Når et delmål er nådd med proffkontrakt, er neste mål å bli A-lagsspiller.

- Jeg har klart å spille meg inn og vært god på trening. Nå handler det om å vise meg tilliten verdig. Det har vært gøy å få muligheten til å trene med A-laget, da føler du at treneren har tro på deg. Der går det fortere og jeg får testet meg. Målet fremover er å prestere godt over tid og kommet med som et fast medlem av A-laget, sier Mikkel Konradsen Ceïde på nettsidene til RBK.

Mikkel Ceide har for øvrig samme agent som et annet kjent talent fra Tromsø, George Lewis.