Gå til sidens hovedinnhold

Gikk på tap mot opprykksrival - men snart kan en stjernespiller være signert

Artikkelen er over 5 år gammel

Tapte i Finnmark.

Alta IF 2 - 1 TUIL

I en tøff bortekamp mot opprykksrival Alta tapte TUIL til slutt 2-1, selv om blåtrøyene fra Tromsø var spillemessig overlegne store deler av kampen. Hjemmelaget tok ledelsen rett etter pause, før TUIL utlignet ved Tomas Kristoffersen. Rett før slutt scoret Alta det avgjørende 2-1-målet. Tross det knepne tapet, var TUIL-trener Gaute Helstrup fornøyd med helgas utbytte.

- Vi har hatt to fine dager i Alta, hvor vi fikk en god treningsøkt på lørdag, og en bra gjennomført kamp søndag.

- Alta har et bra lag, men det visste vi på forhånd. Alle våre spillere får bra med spilletid, og prestasjonene er stort sett gode, forklarer Helstrup.

Kan signere ny kontrakt

Kampens høydepunkt sto Tomas Kristoffersen - for tiden uten kontrakt - for, da han skrudde inn 1-1 på et frispark fra drøye 20 meter. Og sett med TUIL-øyne, kan det fort bli flere høydepunkter i tiden som kommer - ting tyder nemlig på at midtbanestrategen signerer en ny kontrakt med "Dalingan".

- Tomas har fått et tilbud fra oss. Vi har en god dialog, og har et felles mål med Tomas om at han skal få prøve seg på et høyere nivå, så får vi se om det blir nå, eller på et senere tidspunkt, forklarer TUIL-treneren til Nordlys.

I tillegg til Kristoffersen, ønsker TUIL å forlenge avtalene med Eirik Sørensen og Vetle Vinje. Det kan ordne seg i nær fremtid, forteller Helstrup.

- Vi kan vinne bra med kamper

- Jeg regner med at det ordner seg med både Eirik og Vetle.

Men Helstrup ønsker ikke å sette noen mål for sesongen før stallen er komplett.

- Vi må ta en runde på det internt i klubben, før vi kommer med noen konkrete mål. Men vi har et gjeng som bør være god nok til å vinne bra med kamper i 2. divisjon, det mener jeg, forteller Gaute Helstrup til Nordlys.

Kommentarer til denne saken