To nye spillerunderskrifter er på plass på TUIL Arena.

Både midtstopper Anders Jenssen og venstreback Simon Laugsand har takket ja til nye ettårsavtaler med klubben.

De føyer seg inn i rekken sammen med en god del andre spillere som har gått for ett år når de har forlenget med TUIL i vinter. Blant dem finner man følgende spillere i tillegg til de to siste signeringene:

  • Adrian Mikkelsen
  • Anders Karlsen
  • Lars Henrik Andreassen
  • Lars-Gunnar Johnsen
  • Steffen Skogvang Pedersen
  • Tobias Nygård Vibe

– Ja, det ble i første omgang ett år for meg også. Det er sikkert litt til klubbens frustrasjon at vi er så mange på ettårsavtaler, men sånn er det, humrer Anders Jenssen.

Klubbens rammer og økonomi er en naturlig forklaring på at spillere ikke binder seg til dem på langtidsavtaler.

 

– Ser mye bedre ut enn i fjor

Midtstopper Jenssen er likevel fornøyd med å bli med videre, noe som har ligget i kortene en liten stund.

– Det har ikke vært hemmelig at dette er noe jeg har ønsket lenge. Det året i fjor ga veldig mersmak. Jeg har også en arbeidsgiver som er veldig grei og legger til rette. Det krever en del å spille på dette nivået, så det er viktig at partene spiller på lag, sier Jenssen til Nordlys.

Han er optimistisk med tanke på utsiktene for TUILs 2018-sesong, der klubben – om enn ved hjelp av mange korttidsavtaler – har vært uvant tidlig ute med å få brikker på plass i spillerstallen.

De aller fleste som bidro til den historisk gode 2017-sesongen er nå under kontrakt også i 2018.

– Det ser bra ut. Vi har kommet godt i gang, og vi har fått satt en del spillere på kontrakt. Det ser ganske mye bedre ut nå enn det gjorde på samme tid for ett år siden. Det er aldri dumt å få satt stallen tidlig, mener Jenssen.

 

– Tror Løvland kan tilføre noe

Med en fortid i Finnsnes er det ingen umulighet at han får en tidligere lagkamerat inn i TUIL-systemet.

Midtbanespiller Andreas Løvland har lenge vært i dialog med TUIL, og den kontraktløse 24-åringen trener for tiden med dem.

– Han er en utrolig god spiller, og jeg tror absolutt han kan tilføre noe. Han har noe ved seg som godt kan høre hjemme høyere enn der han har spilt, i 2. divisjon, mener Anders Jenssen.