Bekreftet: Sentral duo forlenger med TUIL

VELGER Å BLI: Både Lars-Gunnar Johnsen (t.v.) og Tobias Vibe (jublende i midten) skal være i ferd med å skrive under på nye avtaler med TUIL.

VELGER Å BLI: Både Lars-Gunnar Johnsen (t.v.) og Tobias Vibe (jublende i midten) skal være i ferd med å skrive under på nye avtaler med TUIL. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Midtstopper Vibe takket nei til Færøyene for å bli værende i Tromsø.

DEL

TUIL begynner å få noen spillerbrikker på plass foran 2018-sesongen, etter at Gaute Ugelstad Helstrup likevel valgte å fortsette som hovedtrener.

Det har en god stund ligget i kortene at Lars-Gunnar Johnsen (26) etter trenervalget velger å bli med videre, og der har de siste brikkene falt på plass.

TUILs sportslige leder Thomas Heide bekrefter overfor Nordlys onsdag ettermiddag at Johnsen har godtatt en ny ettårskontrakt.

Nordlys skrev tidligere onsdag at midtstopper Tobias Nygård Vibe også har valgt å spille for TUIL i 2018. Dette er nå også senere på dagen bekreftet. Også der er det snakk om en avtale på ett år.

27-åringen hadde fått et tilbud fra Vikingur på Færøyene, noe iTromsø omtalte i romjula.

Tilbudet fra laget som i 2014 slo ut TIL av kvalifiseringen til Europa League skal ha fristet forsvarsspilleren, men til slutt landet også han på å fortsette som TUIL-spiller.

– Vi er kjempeglade for å få med spillere som har bevist at de holder nivået og vel så det. Det er også i en veldig fin fotballalder, som gjør at de nok bare blir bedre i årene som kommer, sier Thomas Heide til Nordlys.

 

Artikkeltags