Gå til sidens hovedinnhold

To døde - politiet i Trondheim skjøt mistenkt gjerningsmann

Artikkelen er over 2 år gammel

Politiet i Trondheim skjøt en mann i beinet på sentralstasjonen i Trondheim mandag kveld. Mannen mistenkes å ha stått bak grov vold mot flere personer.

– En mann, formentlig gjerningsmann fra Prinsens gate, er pågrepet av politiet. Han ble skutt i beinet i forbindelse med pågripelsen, opplyser Trøndelag politidistrikt på Twitter.

En halvtime tidligere meldte politiet at flere personer var blitt utsatt for grov vold i det politiet betegnet som en alvorlig hendelse i Prinsens gate i Trondheim.

– Vi er på stedet med flere patruljer etter at det har skjedd en alvorlig voldshendelse på en privat adresse. Det er utført grov vold mot flere personer. Totalomfanget er foreløpig uklart. Helse er også på stedet og bistår de skadde, opplyste politiet.

I en pressemelding mandag kveld opplyser politiet at to personer er døde som følge av skadene de ble påført, skriver Adressa.

Politiet mottok melding om hendelsen klokken 18 mandag kveld.

– Vi ble varslet av AMK. Det var en mann i tenårene som ringte dem. Han var vel utsatt for vold selv, sier operasjonsleder Ebbe Kimo til VG.

Politiet vet foreløpig ikke hva som er bakgrunnen for volden.

– Det er snakk om flere menn som er hardt skadd. Det er ikke benyttet skytevåpen, men et redskap i voldsutøvelsen, opplyste Kimo til Adresseavisen.

Han opplyste at politiet søkte etter en gjerningsmann, og at de hadde fått opplyst navnet på den antatte gjerningsmannen.

Kommentarer til denne saken