Tromsøkvinne (26) døde i fallulykke i Oslo

Det er lagt ned blomster og tent lys og fakkelbokser utenfor leilighetsblokka der tromsøkvinnen falt ut og døde natt til lørdag.

Det er lagt ned blomster og tent lys og fakkelbokser utenfor leilighetsblokka der tromsøkvinnen falt ut og døde natt til lørdag. Foto:

DEL

En 26 år gammel tromsøkvinne døde natt til lørdag i en fallulykke på Briskeby i Oslo. Det bekrefter flere kilder Nordlys har vært i kontakt med.

Kvinnen falt ut av et vindu i en leilighet i fjerdeetasje, ifølge politiet i Oslo. Hendelsen etterforskes som en ulykke.

Nordlys har snakket med en venninne av avdøde, som forteller at tromsøkvinnen var på vei til å forlate festen da hun falt ut gjennom et åpent vindu.

- Det er en helt forferdelig tragisk ulykke, sier venninnen.

Førstehjelp

AMK fikk melding om hendelsen 01.39 natt til lørdag.

– En person har falt ut av et vindu i fjerde etasje og ned på gaten utenfor. Det ble igangsatt livreddende førstehjelp på stedet, men klokken 02.02 ble personen bekreftet omkommet, sa operasjonsleder ved Oslo politidistrikt, Christian Krohn Engeseth til TV 2 natt til lørdag.

Det var ifølge NRK ti personer til stede på festen, men det er usikkert hvor mange som så fallet.

– Vi er i kontakt med vitner på stedet, og berørte på stedet blir ivaretatt, opplyste Krohn Engeseth til TV2.

Politiet i Oslo informerte på Twitter før klokken 04.00 at kvinnens pårørende var varslet.

– Ei superherlig jente

Det uttrykkes stor sorg over tapet av 26-åringen i sosiale medier. På plassen utenfor leilighetsblokken der kvinnen falt ut, har det i løpet av lørdagen blitt lagt ned blomster og tent lys. Et stort hjerte av fakkelbokser brenner.

Venninnen Nordlys har snakket med har vært på stedet sammen med andre venner.

– Vi har vært samlet sammen i dag. Vi har grått og trøstet hverandre, og snakket mye om henne. Hun var ei superherlig jente. Helt rå. Og veldig fin, tvers gjennom.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken