Gå til sidens hovedinnhold

Inviterer til storstilt fotballgalla på The Edge

Artikkelen er over 3 år gammel

Et tusentalls fotballspillere og trenere i Troms bør merke seg datoen: Fredag 9. november hylles breddefotballen i Troms Fotballkrets med fotballgalla på The Edge.

63 lag i Troms spiller seniorfotball på breddenivå - organisert av den lokale fotballkretsen.

I november er det duket for første utgave av Nordlys Fotballgalla - i samarbeid med Troms Fotballkrets, Clarion Hotel The Edge og Sparebanken Nord-Norge.

Alle lag fra 3.- til 6.-divisjon i herrefotballen og 2.- og 3.-divisjon i kvinnefotballen inviteres til kvelden.

- Vi ønsker å gi alle de fantastiske bidragsyterne til breddefotballen den perfekte avslutningen på sesongen med en kveld som denne, sier Lars Eidissen i Nordlys.

- Gleder meg til å hylle breddefotballen

Fra klokken 19 på fredagskvelden vil Tromsøs lokale speaker-legende Jørgen A. K. Hjertsen og Vålerenga-keeper Guro Pettersen lede fotballgallaen, hvor det vil deles ut en rekke priser.

- Jeg gleder meg utrolig mye til vi skal hylle alle spillerne i breddefotballen, sier Guro Pettersen og slår fast:

- Uten breddeidrett er det ikke toppidrett. Breddefotballen i Tromsø er ikke bare en utviklingsarena for ambisiøse spillere, men også en sosial arena for alle som kun vil spille for gøy. Fotballen er både samlende og inkluderende og en fantastisk arena.

Kårer årets spiller i hver divisjon

Blant prisene skal spillerne selv få stemme frem beste spiller i sin divisjon - uten å kunne stemme på spillere i eget lag.

I tillegg vil man kåre blant annet årets dommer, trener og forbilde.

- Troms fotballkrets er opptatt av breddefotballen. Dette er en fin måte å hylle alle spillerne og støtteapparatene vi har i kretsens divisjoner, som legger ned så mange timer fordi de elsker fotball. Det gir så mye glede og engasjement i alle klubbene i kretsen, sier klubbutvikler i Troms Fotballkrets, Veronika Løveng-Hansen.

Gratis inngang på showet

På selve fotballgallaen som starter klokken 19, vil det være gratis inngang for alle, med en kapasitet på rundt 600 personer.

- Det vil bli lagt til rette for bordreservasjoner for de 63 lagene som spiller i divisjonen. Vi håper mange av lagene gjør dette til en sosial samling for sine spillere, sier Øyvind Alapnes på The Edge.

 

Underholdning

Foruten prisdrysset til heltene i breddefotballen, så vil showet også inneholde flere elementer.

Blant annet vil det fremadstormende bandet Hollow Hearts opptre.

- Vår andre Ida var eneste jenta på Mårfjell IL, mens jeg har spilt både for Nordkjosbotn og Storsteinnes, så vi gleder oss ekstra mye til dette. Det blir kjempegøy, sier bassist Ida Karoline Nordgård.

Kommentarer til denne saken