I dag ble billettene til dobbelkonserten på The Edge lagt ut. Nå er begge konsertene utsolgt

Karpe Diem på Rakettnatt i 2016.

Karpe Diem på Rakettnatt i 2016.

Av og
Artikkelen er over 2 år gammel

- Aldri opplevd liknende.

DEL

Clarion The Edge i Tromsø avslørte onsdag at populære Karpe skal spille to konserter på hotellet til våren, 23. og 24. april.

Det var tydeligvis en etterlengtet booking, for fredag kveld opplyser de på arrangementssiden til konsertene på Facebook at alle billettene er revet bort.

- Det er første gang vi legger ut billetter til to konserter samtidig. Før har vi først solgt billetter til én konsert, og om vi har sett billettsalgt har tatt av har vi prøvd å få til en ekstra konsert. Vi har aldri opplevd liknende billettsalg, forteller hotellsjef Øyvind Alapnes til Clarion The Edge.

I løpet av dagen er 2.500 billetter solgt, og det til tross for at konsertene er på en tirsdag og onsdag.

- Og attpåtil på de stilleste to dagene i hele året. Det er tirsdag og onsdag rett etter påske. Normalt skjer det ingenting da. Men i år blir det fullt trøkk, sier Alapnes.

Karpe Diem - bestående av Chirag Patel og Magdi Ytreeide Abdelmaguid - har gått fra suksess til suksess de siste årene. I fjor kronet de verket med kinofilmen «Adjø Montebello» - og tre utsolgte konserter i Oslo spektrum.

Når de kommer til The Edge i vår, er det med noe helt nytt. Blant annet har de altså byttet navn og heter nå bare Karpe.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken