Tannlegestudenten Trude fikk i oppgave å dekorere. Slik gikk det

Trude Merethe Alexandersen lagde denne "tannmelonen" da kullet hennes på tannlegestudiet skulle ha avslutningsfest. Dekorasjonen ble en stor suksess, et midtpunkt blant ivrige selfietakere og snapchattere.

Trude Merethe Alexandersen lagde denne "tannmelonen" da kullet hennes på tannlegestudiet skulle ha avslutningsfest. Dekorasjonen ble en stor suksess, et midtpunkt blant ivrige selfietakere og snapchattere. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel
DEL

Nordlys+ til kun én krone. Bestill her og få tilgang til alt innhold!

Tannmelon. Det er navnet Trude Merethe Alexandersen ga sin svært kreative vannmelon-kreasjon da tannlegestudentene skulle avslutte fem års skolegang forrige uke.

Alexandersen har aldri skåret i en vannmelon før. Faktisk har hun aldri kjøpt en vannmelon før - hun spiser ikke den saftige sommerfavoritten en gang. Men da hun ble utfordret på å lage en gapende munn (1) av melonen, så tok hun den på strak arm.

- Noen hadde funnet et bilde av en vannmelon skåret som munn. De mente det var artig om vi prøvde på det samme. Jeg tenkte "Hvorfor ikke?"

Selfie-hit

I to timer jobber Alexandersen med "tannmelonen", og suksessen var umiddelbar.

- Den ble en hit! Det ble tatt mange selfier og snapchats av den utover kvelden, ler Alexandersen.

Den ferske tannlegen sier hun er overrasket over hvor lett det var å skjære i vannmelonen.

- Jeg brukte en liten kniv til å skjære med, og ei teskje til å grave med. Markerte omrisset, gravde ut ei tunge, og så tennene, da. Jeg prøvde å få vannmelonmunnen anatomisk korrekt. Det var målet.

Tannmelonen forsvant

Alexandersen sier at hun har kunst som hobby - men da i hovedsak tegning og maling. Ikke vannmelonskjæring. Men hun slo sammen sine to spisskompetanser, tenner og kunst - og lot det stå til.

- Ble den spist til slutt?

- Nei. Den holdt stand lenge der på tapasbordet. Men utover kvelden ble den borte. Jeg vet ikke hvor den endte opp til slutt.

Nordlys+ til kun én krone. Bestill her og få tilgang til alt innhold!

Artikkeltags