Se, her er en ny Rushfeldt i TIL-drakt!

Isak Rushfeldt har fotballgenene i orden, og som sønnen til Sigurd Rushfeldt fikk han også bære kapteinsbindet da TIL spilte mot Stakkevollans 10- og 11-åringer i regi av Redd Barna.

Isak Rushfeldt har fotballgenene i orden, og som sønnen til Sigurd Rushfeldt fikk han også bære kapteinsbindet da TIL spilte mot Stakkevollans 10- og 11-åringer i regi av Redd Barna. Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

Se bilder og video fra TILs kamp mot Stakkevollans 10-11-åringer i regi av Redd Barna.

DEL
 

TILs A-lag spilte lørdag kamp mot 10- og 11-åringene til Stakkevollan IF.

Kampen var en del av Redd Barnas dag i Skarphallen, der de ønsket å sette fokus på urettferdighet mot barn, spesielt når naturkatastrofer inntreffer.

Derfor hadde TIL-spillerne fått beskjed om å trykke på gassen, og det gjorde de også i første omgang. Etter et kvarter tok lagene pause på stillingen 13-0 til TIL.

Kaptein Rushfeldt (4)

I andre omgang åpnet TIL-forsvaret litt mer opp, og Stakkevollan-guttene vant faktisk den omgangen 4-2, og dermed endte kampen 15-4 til TIL.

Mot slutten kastet også TIL innpå en litt uventet innbytter.

Sigurd Rushfeldts sønn Isak (4) kom på banen med nummer 10, kapteinsbind og «Rush» på drakten, og TIL-spillerne gjorde sitt beste for å sette opp en scoring for «lille-Rush», men det ville seg ikke helt.

Etter kampen leverte TILs spillere ved Simen Wangberg og Benny Lekström en sjekk på 20.000 kroner til Redd Barna, donert av spillerne selv.

Spillergruppen stilte også opp på andre tiltak i hallen, signerte autografer og ble med på ansiktsmaling.

– Faren er mer bortskjemt

TIL-trener Steinar Nilsen var glad for å kunne bidra for Redd Barna lørdag.

– Dette er jo med på å skildre urettferdigheten i verden, og hvordan barn kan bli satt i situasjoner som er ekstremt urettferdige, sier han.

TIL-treneren tok det pent at laget tapte andre omgang.

– Jeg tror vi hadde gitt det vi skulle på tematikken, så var det også viktig at guttene fra Stakkevollan fikk en god opplevelse til syvende og sist, sier Nilsen, som satte pris på å se en ny Rushfeldt i spill for TIL.

– Han var vel også med på å fortelle hvor urettferdig det kan være. Han fikk litt dårlig service fra lagkameratene, da. Jeg tror faren er mer bortskjemt med å få bedre tilrettelegging, smiler Steinar Nilsen.

– Utrolig takknemlige

Mia Eriksen, produsent for Redd Barna, var veldig glad for sjekken de fikk av TIL-spillerne, og tilstedeværelsen til TILs A-spillere.

– Vi er veldig fornøyde. Det var utrolig sporty gjort av begge lagene å stille opp på dette.

– Vi er utrolig takknemlige for gaven vi fikk fra TIL. Dette har bare vært helt fantastisk, sier Mia Eriksen til Nordlys.

 

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken