Gå til sidens hovedinnhold

Her knuser Kent-Tore i gang NM-festen

Tribunen fylt til randen og 500 deltakere.

Artikkelen er over 6 år gammel

Se også hvordan det gikk galt for hjemmehåpet.

Lørdag ble taekwon-do-NM i Tromsø sparket i gang i Tromsøhallen – foran fullsatte tribuner.

– Åpningsseremonien var kjempefin. Det var masse folk så det tok litt tid. En flott oppvisning av ungene ble kronet med damelandslaget i mønster og «vår egen» Kent-Tore Skagen (fra Kirkenes), sier stevneleder Odd-Arne Larsen til Nordlys.

Veteranen har vært en del av taekwon-do-sporten i en årrekke, og var overveldet over oppmøtet i Tromsøhallen.

– Interessen har overrasket meg stort. Boligmessen i Fløyahallen svelger unna 20.000 besøkende, så det har overrasket meg at det kom så mye folk hit. Det er veldig gledelig, sier Larsen.

– Betyr mye for klubben

Han tror norgesmesterskapet betyr mye for det lokale miljøet på sikt.

– Når vi får lagt tilbake dette – forhåpentligvis – vellykkede mesterskapet, og skal tilbake til hverdagen, er det ingen tvil om at det vi har hatt av besøk betyr veldig mye for klubbens videre vekst, forklarer Odd-Arne Larsen.

Trenger voksne

Han forteller at det er den eldre garde som er savnet i miljøet.

– Nå har vi bra med voksne folk i klubben, men det er klart at det plass til mange flere. Barn er det ingen problem å få tak i. Men for de voksne trenger man denne type arrangement for å lykkes, utdyper han.

Larsen forteller om en hektisk innspurt for å på plass i tide alt før start i går. Over 500 utøvere fra hele landet er med under helgas NM.

– Det har betydd veldig mye for det datatekniske. Vi hadde listene klokken 01.00 natt til lørdag. Forbundet bør nok på banen for å få tak i et lettere system, mener Odd-Arne Larsen.

Kommentarer til denne saken