- De fornærmede føler seg lurt

Ingunn Tøllefsen er bistandsadvokat for flere av barna i overgrepssaken som nå rulles opp i Tromsø. Arkivfoto: Susanne Noreng

Ingunn Tøllefsen er bistandsadvokat for flere av barna i overgrepssaken som nå rulles opp i Tromsø. Arkivfoto: Susanne Noreng

Artikkelen er over 3 år gammel

Bistandsadvokat til barna sier de fornærmede føler seg lurt og er sinte.

DEL

Ingunn Tøllefsen er bistandsadvokat for flere av barna i overgrepssaken som nå rulles opp i Tromsø. Hun sier de fornærmede har gitt uttrykk for at de føler seg lurt av siktede.

- De føler seg lurt og er sinte på siktede. De ønsker at han skal straffes for dette, sier Tøllefsen.

Politiet har siden mars i år etterforsket en omfattende overgrepssak i Tromsø.

Tirsdag morgen sendte politiet ut en pressemelding med nye opplysninger i saken. Der går det blant annet frem at omlag 60 fornærmede er avhørt av politiet siden etterforskningen startet.

LES MER: 60 fornærmede i overgrepssak i Tromsø

Har snakket med barna om nettvett

Tøllefsen sier til Nordlys at samtlige av foreldrene til barna hun er bistandsadvokat for, har snakket med barna sine om nettvett.

- Men så viser det seg altså likevel, gang på gang, at mennesker som ønsker å misbruke kontakt på nett får det til, sier Tøllefsen.

- Det er veldig viktig for meg å få frem at ingen av barna skal lastes for dette. Ingen av dem har gjort noe galt, sier hun videre.

LES MER: Da politiet beslagla pc-en til mannen som er siktet for 60 overgrep, var den falske Facebook-profilen fortsatt aktiv

Artikkeltags