Dette skjedde mens du sov

Artikkelen er over 2 år gammel

Det har vært en travel natt for Troms politidistrikt.

DEL

Dette hendte natt til søndag:

En mann i 40-årene blir anmeldt for å ha forulempet politiet i Tromsø sentrum. Han motsatte seg også å oppgi personalia. Det melder Troms politidistrikt om på sin Twitter-konto.

Politiet melder også om en avholdt promillekontroll på Skattøra. Ingen overtredelser ble registrert.

Dramatikk på kiosk: En mann i 20-årene slo etter en annen person inne på en kiosk i Tromsø. Han ble da satt i arresten.

Arrest etter bortvisning

To berusede menn ble bortvist fra to forskjellige Tromsø-utesteder på grunn av ordensforstyrrelser. En av de nevnte var visst imidlertid ikke helt ferdig med kvelden, og bestemte seg for å komme tilbake til utestedet én gang til. Vedkommende ble innbrakt og satt i arrest.

Det meldes også om et slagsmål på et utested i Tromsø mellom to menn i 30-årene. Ingen var interesserte i å anmelde, og begge gikk hvert til sitt, ifølge politiet.

En overstadig beruset jente ble hentet av ambulanse, og brakt til legevakta for kontroll i Tromsø.

Stoppet MC-mann på Tromsøbrua

En mann i 40-årene kjørte motorsykkel uten førerkort. Etter at han nektet å stoppe for kontroll. måtte han avskjæres av flere patruljer på Tromsøbrua. Politiet melder om avskiltsbegjæring på kjøretøyet. Den samme mannen hadde også brutt et besøksforbud tidligere på kvelden, og endte opp i arresten. Han vil bli avhørt i løpet av dagen.

En overstadig beruset mann sovnet på bussen i Tromsø. Etter en visitt på legevakta ble personen innsatt i arresten.

En mann i 30-årene klarte å snakke seg inn i arresten, etter at politiet forsøkte å bortvise ham fra et utested i Tromsø. Vedkommende valgte å komme med trusler mot patruljen, og ble dermed hanket inn.

Og det var ikke kun i Tromsø det gikk hett for seg på byen i går. På et utested i Harstad fikk en mann slått ut noen tenner, og ble brakt videre til lege. Mistenkte er avhørt, og saken føges opp, skriver politiet.

Artikkeltags