Gå til sidens hovedinnhold

Dette skjer i Tromsø i helga

Artikkelen er over 5 år gammel

Flere ting å ta seg til helga før det braker løs med TIFF.

Det er mye som skjer i Tromsø i helga - her er fem av mulighetene du har:

  1. Utstillingsåpning på Perspektivet museum: Perspektivet åpner museumsåret med en utstilling laget av den samiske maleren Anders Sunna og fotografen Michiel Brouwer, kalt «Maadtoe». Temaet er samisk opprør, og målet er å vekke oppmerksomhet omkring samiske livsvilkår. Lørdag 14.00.
  2. Moteshow på Polaria: Nina Erdahl og hennes team arrangerer moteshow på Polaria. Det blir vist frem ullprodukter, samisk design og produkter fra Polaria. Lørdag 16.00.
  3. En klassisk helaften på Radisson Blu: TOF Janitsjaren og storbandet 60+ slår seg sammen og presenterer «En klassisk aften - med hot og swing». Vokalist Ida Kjeldsberg er også med. De lover et variert repertoar. Lørdag 19.00.
  4. Utstillingsåpning på Nordnorsk kunstmuseum: I forbindelse med TIFF, samarbeider Nordnorsk kunstmuseum med Anchorage Museum om utstillingen «View From Up Here». Kunst- og dokumentarfilmersom undersøker mennesker og stedet i den sirkumpolare hverdagen. Lørdag 19.00. Søndag 14.00 er det kunstnersamtale mellom to av regissørene.
  5. Jan Eggum på Prelaten: Viseklubben Spelt presenterer Jan Eggum på Prelaten Kro og scene. Viseklubben har kapret Eggum i forbindelse med hans årlige TIFF-besøk - og melder om nesten utsolgt konsert allerede. Søndag 20.00.

Kommentarer til denne saken