- Jeg registrerer at politiet har noen «gode venner» som tar bilder av alt vi gjør

ULOVLIG: Disse parkeringsplassene ved tinghuset i Tromsø er forbeholdt forflytningshemmede. Nå ber politiet om unntak for sine tjenestebiler. Bildet er tatt ved en tidligere anledning.

ULOVLIG: Disse parkeringsplassene ved tinghuset i Tromsø er forbeholdt forflytningshemmede. Nå ber politiet om unntak for sine tjenestebiler. Bildet er tatt ved en tidligere anledning. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Nå vil også politiet parkere lovlig.

DEL

Det hender både titt og ofte at politiet finner behov for å parkere utenfor tinghuset i Tromsø. Parkeringen må kunne sies å være i embeds medfør, men problemet er at parkeringsplassene rett nedenfor hovedinngangen er merket avsatt til forflytningshemmede.

Nå viser det seg at noen har funnet grunn til å påpeke denne parkeringen i strid med skiltingen på stedet, og politiet svarer på tiltale.

- Jeg registrerer at politiet har noen «gode venner» som tar bilder av alt vi gjør, herunder også når vi parkerer på handicap-parkeringen ved tingretten for å levere papirer etc. til retten, skriver politioverbetjent Jan-Ove Fossli i et brev til Tromsø kommune.

Han mener at det tidligere var et underskilt på stedet som ga unntak for politiets tjenestebiler, men ber uansett om at det nå kommer opp et slikt skilt slik at politibilene kan stå der lovlig.

Artikkeltags