Her får du hjelp til å komme på nett

VIL HJELPE: Direktør Marit Skog og redaktør Helge Nitteberg er klar til å hjelpe alle som ønsker full tilgang til alt innhold på Nordlys.

VIL HJELPE: Direktør Marit Skog og redaktør Helge Nitteberg er klar til å hjelpe alle som ønsker full tilgang til alt innhold på Nordlys. Foto:

Sliter du med å lese Nordlys på nett, er hjelpen nær.

DEL

- I forbindelse med Arctic Race søndag skal vi stå på stand i Storgata i Tromsø. Da er det bare å komme innom og få hjelp, sier sjefredaktør Helge Nitteberg og administrerende direktør Marit Skog.

Nordlys har opplevd en sterk vekst i antall digitale abonnenter de siste årene. I skrivende stund nærmer mediehuset seg 10.000 heldigitale abonnenter. I sum har avisen 21.500 abonnenter og mange av dem som får avisa i postkassa, har også tatt i bruk sitt digitale abonnement.

4.000 abonnenter

- Vi har fortsatt rundt 4.000 abonnenter som ikke har tatt i bruk hele det digitale tilbudet vi har. Vi ønsker å hjelpe flest mulig av dem med å komme i gang, sier Nitteberg.

- Samtidig vet vi at mange tradisjonelle abonnenter synes det er vanskelig å logge seg inn for å få tilgang til alt innhold og pluss-artikler. Søndag kan de få hjelp i Tromsø sentrum, sier Nitteberg.

Han oppfordrer folk til å ta med seg mobilen, nettbrettet eller PC-en.

- De vil kunne få hjelp der og da, sier Nitteberg.

Du kan dele abonnementet

Marit Skog påpeker at folk også kan få hjelp til å dele abonnementet sitt med andre familiemedlemmer.

- Dersom en person i husstanden har et abonnement, kan det deles med de andre i familien sånn at alle får tilgang til alt innhold. Dette vil vi også være behjelpelig med, sier Skog og legger til:

- Dersom noen ønsker å tegne et abonnement, fikser vi det også.

Nordlys vil ha representanter på stand i Storgata fra klokka 13.00 til 17.00 søndag. Da er det full Arctic Race-fest i byen, og Nordlys deler også ut små gratis overraskelser til alle som kommer innom standen.

Norsk seier

- Det kommer til å bli masse folk i sentrum. Vi gleder oss skikkelig, og håper også på norsk seier i rittet, smiler Nitteberg.

Han understreker til at alle vil få hjelp til å logge seg inn, selv om de ikke kommer seg til byen søndag.

- Alle kan ringe kundesenteret eller ta turen innom Nordlys-bygget for å få hjelp, sier sjefredaktør Helge Nitteberg.

Artikkeltags