Gå til sidens hovedinnhold

Engelsk avis: Prins Harry og kjendis-kjæresten på ferie i Tromsø

Artikkelen er over 4 år gammel

Britisk tabloidavis hevder prins og skuespillerkjæresten er på ferie i Nord-Norge.

Få tilgang til alt innhold på nordlys.no. Nordlys+ i åtte uker for kun 99,-

Prins Harry (32) og kjæresten Meghan Markle (35) har denne uken vært på ferie i Tromsø. Det skriver den britiske tabloidavisen The Sun fredag kveld.

Ifølge avisen skal paret blant annet ha bodd i Tromvik, der de skal ha fått oppleve både nordlys og hvalsafari. De skal ha forlatt London i all hemmelighet på mandag og flydd til Tromsø, hevder avisen.

The Sun skriver videre at det er parets første kjærestetur sammen. Paret skal ha blitt guidet rundt i Tromsø av London-bosatte Inge Solheim, som tidligere har vært på ekspedisjon med den britiske prinsen.

Solheim skal ha vært med å arrangere turen og funnet fram til «Tromvik Lodge», en hytte som ifølge The Sun tilbyr panoramautsikt og har både tre soverom, badstu og boblebad.

Prins Harry, eller Prins Henry av Wales som er den korrekte tittelen til 32-åringen, er den yngste av Prins Charles og Prinsesse Dianas to sønner. Han er i dag den femte i rekken til å ta over den britiske tronen. Foran i køen står faren Charles, broren William, nevøen George og niesen Charlotte.

Skuespilleren Meghan Markle er på sin side best kjent for sin rolle i TV-serien Suits.

Det britiske kongehuset bekreftet i november at prinsen og Markle hadde et forhold. Da forholdet ble offisielt gikk Prins Harry hardt ut mot britisk media og det han mente var en heksejakt på skuespilleren.

I en pressemelding omtalt av BBC uttalte prinsen at han var «svært skuffet over at han ikke hadde klart å beskytte henne» fra pressen. Og samtidig at det ikke var rettferdig at Markle ble utsatt for en slik «storm» fra britisk presse.

Britisk media skrev først om forholdet allerede i august 2016.

Les også

Den «hemmelige ferien» i Tromsø omtales over hele verden

 

TIPS OSSTLF 77610500 SMS/MMS 2470 kode NORDLYS Epost tips@nordlys.no

Kommentarer til denne saken