Se hvem som dukket opp på golfbanen i Tromsø

Alice Cooper og hans faste gitarist Ryan Roxie fikk tildelt diplom for å ha spilt på verdens nordligste 18-hullsbane, Tromsø golfpark, torsdag.

Alice Cooper og hans faste gitarist Ryan Roxie fikk tildelt diplom for å ha spilt på verdens nordligste 18-hullsbane, Tromsø golfpark, torsdag. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Til daglig er han rocklegende. Torsdag var han også den beste golfspilleren i Tromsø!

DEL

Superstjernen Alice Cooper spiller på Buktafestivalen fredag kveld. Men Cooper, som har en forholdsvis svær neve hits under beltet, har allerede ankommet Tromsø. Og torsdagen brukte han til å svinge kølla på Breivikeidet.

Alice Cooper er nemlig meget opptatt av golf. Det sies at om han har muligheten, så spiller han hver dag. Han er også kjent for å oppsøke golfbaner når han har tid ute på turné.

Så også i Tromsø.

Bjørn Sønsteby, daglig leder i Tromsø golfklubb, forteller at Cooper gikk en runde på Tromsø Golfpark sammen med gitarist Ryan Roxie torsdag ettermiddag.

– Vi kjenner til at han er en kjempeivrig golfspiller, og forsto at han veldig gjerne ville spille her, sier Sønsteby.

Han tok i forkant av Buktafestivalen kontakt med festivalledelsen for å ønske Cooper velkommen, men om det er festivalen eller Cooper selv som har tatt initiativet, vet ikke Sønsteby.

– Han er en meget habil spiller. Meget. Vi synes det er kjempeartig at han tok turen. Og han var kjempehappy da han fikk diplom for å ha vært på verdens nordligste 18-hullsbane, smiler Sønsteby.

– Good luck!

Åse Brinkman Krane var ute og spilte en runde sammen med venninnene Monica Wara og Gøril Harila torsdag. Da de kom til hull 17 traff de på stjernen.

– Jeg viste at Cooper skulle slå ut klokka ett. Jeg sa det til jentene, og de skulle vi plutselig bruke veldig lang tid på å putte på hull 17, ler Krane.

Og Cooper traff de på. damene var ikke mer starstruck enn at de spurte herren om en selfie.

– Han var hyggelig, og smilte godt. Han lurte på hvordan retning han skulle slå i. Jeg pekte til han og sa «Good luck!». Og det var det, forteller Krane.

Krane kjenner godt til Coopers golfhistorikk.

– Vi som har golfkanalene ser ham jo årlig i disse store kjendisturneringene. Han spiller med Tiger Woods, og de gutta der. Han spiller fra scratch – det vil si han har null i handicap. Du kan trygt si at han var den beste golfspilleren i Tromsø i dag, sier Krane med et smil.

– Det er veldig stas for golfklubben å ha ham her, legger Krane til.

Artikkeltags