Tre Fløya-jenter på samme landslag – aktuelle for EM-sluttspill

Det norske J17-landslaget fotografert da de kvalifiserte seg for EM-sluttspillet på Island. Helt til venstre i midterste rad står Fløya-spiller Gabrielle Lemos Lie (nummer 15), og lagvenninne Synnøve Rønquist Hafnor er nummer to fra høyre på bakerste rad. Nå er også lagvenninne Vilde Bratland med på landslaget, til siste samling før EM-troppen tas ut.

Det norske J17-landslaget fotografert da de kvalifiserte seg for EM-sluttspillet på Island. Helt til venstre i midterste rad står Fløya-spiller Gabrielle Lemos Lie (nummer 15), og lagvenninne Synnøve Rønquist Hafnor er nummer to fra høyre på bakerste rad. Nå er også lagvenninne Vilde Bratland med på landslaget, til siste samling før EM-troppen tas ut. Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

Det mangler ikke på talenter selv om laget spiller i 2. divisjon.

DEL
 

Fløya har fått med tre spillere i den nye J17-landslagstroppen i fotball.

De tre som har kommet med er:

 • Synnøve R. Hafnor
 • Gabrielle Lemos Lie
 • Vilde Bratland

Hafnor og Lie har vært med en god del på laget tidligere, og var blant annet med på å sikre Norge en plass i sommerens EM-sluttspill tidligere i vår.

Nå får de også med seg lagvenninne Vilde Bratland.

Hun sto nylig for en sjelden bragd, med sitt solomål i J19-cupen mot Mjølner.

 • SE DRØMMEMÅLET HER:

   Fløyas Vilde Bratland leverte denne perlen i J19-cupen mot Mjølner.

  Kjemper om plass i EM-troppen

  Landslagssjef Lena Tyriberget har nå tatt ut Fløya-trioen som en del av en tropp på 22 spillere, som skal ha en treningssamling på Østlandet i perioden 26. til 29. mai.

  Hvis Hafnor, Lie og Bratland leverer en god samling, vil det si at mulighetene er gode for å bli med til Island og EM-sluttspillet, som spilles fra 22. juni til 4. juli.

  Der har Norge havnet i pulje med Irland, Frankrike og Sveits.

  I den andre gruppen spiller England, Tyskland, Spania og vertsnasjonen Island.

   

  Artikkeltags