Midt på natta møtte de ørreten i Hansjordnesbukta: - Er det rart folk blir beskyldt for å ha hallusinasjoner?

LITEN FISK: Ørreten var knapt større enn midtstripa på veien. Den lå plassert litt nedenfor rundkjøringa, i retning losbåten i Bukta.

LITEN FISK: Ørreten var knapt større enn midtstripa på veien. Den lå plassert litt nedenfor rundkjøringa, i retning losbåten i Bukta. Foto:

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

Ble funnet ensom og langt unna ferskvann.

DEL

De fleste tromsøværinger kjenner begrepet «ny boill i Bukta» - fra tiden da TIL spilte hjemmekampene sine på Valhall, og ballen ble skutt ut og i retning Hansjordnesbukta.

I helga dukket det opp noe helt nytt i Bukta: Ferskvannsfisk. Et følge møtte natt til søndag på en ensom, liten ørret, midt på veien ved rundkjøringa i Hansjordnesbukta.

- Er det rart folk blir beskyldt for å ha hallusinasjoner når de kommer hjem etter en sen kveld? spør en kvinne Nordlys har snakket med.

Hun tok bilde av fisken, og kan nå være sikker på å bli trodd.

For de som ikke er godt kjent, så ligger Hansjordnesbukta like ved Tromsøysundet - men langt unna noe naturlig fiskevann.

- Det er ikke godt å si hvordan den har kommet dit. Om noen har vært på fisketur og vært misfornøyde med fisken, eller om en måse har tatt den i Prestvannet og sluppet den i farta, foreslår kvinnen.

Den lille ørreten ble liggende igjen ensom.

- Vi regnet med at det alltids kommer noen og spiser den til slutt.

Kan du tenke deg hvordan ørreten har havnet i Bukta? Skriv inn ditt forslag i kommentarfeltet, eller gi din stemme i avstemningen under.

Artikkeltags