Amedia skal denne sesongen vise alle kampene i eliteserien i futsal direkte.

Lørdag og søndag byr nordlys.no alle abonnenter på de to første hjemmekampene til regjerende seriemester Sjarmtrollan fra Tromsø.

Spesielt den første kampen er et lite prestisjeoppgjør, der Sjarmtrollan lørdag klokken 15.00 skal ut mot delvis Tromsø-baserte Vesterålen Futsal.

– Kampene mot Vesterålen bruker alltid å være fyr og flamme, lokker Sjarmtrollans storscorer Milos Vucenovic med.

Han har allerede notert seg for fire mål på sesongens to første kamper, da laget åpnet med borteseire over Hulløy og Vadmyra.

– Jeg er god nok for landslaget

I helga, der Sjarmtrollan også skal opp mot Nord/Sprint søndag klokken 12.00, har han muligheten til å nå en milepæl.

– Jeg har 98 mål i seriespill for Sjarmtrollan, så jeg håper at jeg klarer å runde 100 i løpet av helga, sier Vucenovic, som til tross for fast leveranse av scoringer ikke kom med i den foreløpige landslagstroppen til nordisk mesterskap i begynnelsen av desember.

Det gjorde lagkameratene Jørgen Vik (keeper), Tobias Schjetne og Jonas Simonsen. To spillere skal tas ut senere, og Vucenovic håper han blir en av dem.

– Det var fullt fortjent at de tre kom med. Jeg mener selv at jeg også er god nok, men det er ikke jeg som tar ut laget, sier Vucenovic, som har vært inne i landslagsvarmen tidligere.

Sjarmtrollan-kaptein og landslagsuttatte Schjetne har også levert fire scoringer på de to første kampene. Han regner likevel ikke med å henge med Vucenovic når regnskapet skal gjøres opp i vår.

– Min plan er egentlig å fore han (Vucenovic) sånn at han blir toppscorer – men må man score selv, så gjør man det, humrer Schjetne, som også ser frem mot duellen mot Vesterålen – som på sin side har fått inn storscorer Børge Henriksen fra Nordpolen.

– Den lørdagskampen blir krig, mener Schjetne, som denne uka ble klar for gamleklubben Fløya som fotballspiller.

 

– Kraftige underdogs

I Vesterålen har man ifølge administrativ leder og spiller Tobias Nygård Vibe (til daglig i TUIL) et litt mer avslappet forhold til kampen.

– For vår del er det en bonuskamp, det er ikke den vi vinne. Sjarmtrollan trener jevnt og trutt, mens vi så vidt har kommet i gang. De har også omtrent hele gruppa i Tromsø, mens vi er mer spredt. Vi stiller som ganske kraftige underdogs, mener Vibe.

– Dette er ikke bare et taktisk utspill?

– Hehe, det er dine ord. Vi skal i hvert fall samle gjengen og ha det artig på banen sammen, og så har vi et julebord på kvelden. Så det blir nok en bra helg.

Sjarmtrollan vil med nye seire i de Nordlys-sendte kampene i helga være godt i rute med tanke på målet – å forsvare seriemestertittelen.

– Det er selvfølgelig mulig å klare det, men det krever enda mer. Alle har nok veldig lyst til å slå oss i år, og jeg mener vi er vår egen verste fiende. Vi kan ikke gå i fella der vi tror at vi er bedre enn vi egentlig er, sier Milos Vucenovic.