Prisen «Årets Egon» ble delt ut under en ledersamling i Trondheim tirsdag. Dette er andre gang Egon i Tromsø stikker av med prisen. Det har ingen andre gjort tidligere.

- Det føles veldig bra. Vi er mange bedrifter og dette er noe vi har jobbet hardt for å oppnå. Å få en slik utmerkelse føles helt fantastisk, sier daglig leder, Linnèa Josefine Nilsen til Nordlys.

- Jobbet på spreng

Restauranten har økt omsetningen jevnt og trutt over flere år. Gode tilbakemeldinger fra kundene er også blant kriteriene i tildelingen.

- Vi har jobbet på spreng. Det handler om å ha overordnede mål og delmål. Vi er veldig bevisst på at vi opererer i en liten by og at vi er avhengige av at folk ønsker å komme tilbake. Det har vi alltid i bakhodet, sier Nilsen.

Tredje pris

Hun startet selv i restauranten som 19-åring, ved siden av studiene. De to siste årene har hun vært daglig leder. Under seansen tirsdag ble det også delt ut pris for økonomiske resultater, omsetning og årets chef.

Tromsørestauranten stakk av med resultatprisen i fjor og «Årets Egon» for tre år siden.

Nilsen mottok prisen sammen med assisterende daglig leder, kjøkkensjef, og av- og påtroppende assisterende kjøkkensjef.

- Det som er så flott med å jobbe i Egon, er at man får anledning til å prøve seg og vokse i gradene, sier Nilsen.

- Jeg vil gi en stor takk til alle våre fantastiske ansatte og alle de hyggeligene gjestene som har besøkt og hatt trivelige måltider hos oss, sier hun.

Restauranten i Storgata i Tromsø har 42 hel- og deltidsansatte, og omsatte for 43 millioner kroner i 2016.