Dette bildet fra Tromsø går nå verden rundt: – Det er helt utrolig!

GÅR VERDEN RUNDT: ChristyMohrs bilde av Donald Trumps tupéfabrikk i Tromsø, går nå verden rundt. Mohr er mildt sagt overrasket over oppmerksomheten.

GÅR VERDEN RUNDT: ChristyMohrs bilde av Donald Trumps tupéfabrikk i Tromsø, går nå verden rundt. Mohr er mildt sagt overrasket over oppmerksomheten. Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel
DEL

Du kan ikke ha unngått å se Christy Mohrs hysteriske bilde av "Donald Trumps hårfabrikk" på Kvaløya i Tromsø. De siste dagene har bildet blitt delt utallige ganger på nettet.

VG har sågar laget egen video fra "fabrikken", eller fra fjæra, som jo faktisk er riktig betegnelse.

Canadiske Mohr er på besøk hos sin venninne Mari Carver i Tromsø. De to damene skulle gå en tur i fjæra, da de kom over det absurde synet.

- Vi hoppet litt fra gresstue til gresstue, og så la vi plutselig merke til at "Hei - dette ser jo ut som Donald Trumps hår!" Vi holdt på å le oss ihjel. så jeg tok et bilde med mobilen min, og delte det på Facebook.

Og så sa det pang.

Bare på siden "The other 98 %" er bildet likt over 34.000 ganger. Det er delt over 11.000 ganger, og har over 1.000 kommentarer - som for øvrig er rimelig festlig lesning.

Colin Carver, Mari Carver og Christy Mohr (t.v.) er her i Lyngen, på det de kaller 'The Secondary Trump Factory'. Det var kanadiske Mohr som opprinnelig tok bildet som nå går verden rundt.

Colin Carver, Mari Carver og Christy Mohr (t.v.) er her i Lyngen, på det de kaller 'The Secondary Trump Factory'. Det var kanadiske Mohr som opprinnelig tok bildet som nå går verden rundt. Foto:

Hashtagen #tromsø på både Facebook og Instagram viser også tydelig hvor populært bildet har blitt.

- Wow! Det er helt utrolig. Vi hadde ingen idé om at det ville ta sånn av! Vi hadde det jo bare litt moro på en tur, sier Mohr.

- Det er vanvittig. At ting går viralt på den måten er egentlig bare noe man leser om, sier Carver.

Begge har fått masse respons - kommentarer, bilder og likes. Og de morer seg godt over noen av kommentarene.

- Vi synes dette er veldig morsomt! Favoritten så langt var en som skreiv "Norwegian farming has gone too far!", ler Mohr.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken