- Det forventes at man skal være mest mulig egoistisk overfor sin tidligere samboer

SABOTASJE: - Jeg tror det er mye egoistiske holdninger ute å går, forteller Yvonne Jensen.

SABOTASJE: - Jeg tror det er mye egoistiske holdninger ute å går, forteller Yvonne Jensen.

Artikkelen er over 5 år gammel
DEL

Når Yvonne Jensen forteller at hennes eks-samboer kommer på bursdagen til barnet deres, møtes hun med overraskelse og store øyne.

- Det forventes at man skal være mest mulig egoistisk overfor sin tidligere samboer, forteller Jensen.

Jensen skriver på sin blogg at hun har gått lei av foreldre, som ikke lengre er sammen og har barn, som prøver å gjøre det mest mulig vanskelig for hverandre.

- I min omgangskrets ser jeg foreldre som prøver å sabotere hverandre med å ikke la barnet bli med på forskjellige aktiviteter hvis barnet enten er på mors eller fars tid, sier Jensen.

Bruddet

For åtte år siden ble det slutt mellom Jensen og hennes tidligere samboer. Før den tid hadde de fått et barn ilag og siden bruddet har de hatt et godt forhold til hverandre.

- Det er kun en som taper hvis mor og far krangler, og det er barnet. Vi har definitivt hatt våre kamper, og det er en grunn til at vi ikke er sammen lengre, men det viktigste for begge er at «eldstemann» har det bra, sier Jensen.

Jensen forteller om opplevelser der barn ikke kan delta i bursdager og andre aktivitetet fordi barnet er på mors eller fars tid.

- Jeg tror det er mye egoistiske holdninger ute å går. Jeg ville ikke vært fornøyd med meg selv hvis jeg ikke kunne la barnet mitt være med på aktiviteter med sin far, selv om det var på min tid, forteller Jensen.

Positive tilbakemeldinger

- Hvordan har responsen på innlegget vært så langt?

- Det har vært veldig mange positivte tilbakemeldinger, og jeg har fått mye ros fra familie og nære venner. Jeg tror det er mange barnefamilier som sliter med dette, forteller Jensen.

Artikkeltags